Hvor å reparer ripete Formica

April 12

Hvor å reparer ripete Formica

Formica er kompositt materiale, en plastlaminat som er både varme - og -motstandsdyktig mot flekker. Det kan bli funnet på kjøkken og bad benkeplater i hele verden. Mens motstandsdyktig mot virkningene av de fleste vanlig bruk, Formica kan fortsatt være oppskrapet, og selv de fjerneste riper kan legge opp til en sløv, skitten ser overflate. Bare fordi det blir litt ripete betyr ikke at du må erstatte Formica overflaten, skjønt. Du kan reparere riper selv, tilbake overflaten til en lyse utseende og legge år til livet av benken.

Instruksjoner

•Rengjør blandet Formica overflaten grundig med mildt vaskemiddel i varmt vann. Bruk en svamp dyppet i vann til å rense de fleste løst smuss og rusk fra overflaten. For inngrodd smuss bør du skrubbe kraftig med en kraftig scrub svamp, og pass på å rense ut noen sprekker eller ledd mellom Formica og andre materialer.

•Apply litt møbler lime voks på slutten av en klut og gni den inn i små riper i Formica. Fylle riper med voksen til voksen er nivå med Formicas overflate.

•Ta en polering klut og buff overflaten av Formica, konsentrerer seg spesielt der du har brukt voks. Buff i tett sirkler, starter på et hjørne og jobbe deg over hele overflaten av benken.

•Bruk sparkel til å fylle ut store riper eller chips med Formica filler. Formica filler kommer i en rekke farger og kan kombineres for å matche fargen på benken. Som med mindre riper, fyll ut de større helt til filler er nivå med overflaten av benken, komprimere filler på plass med flat av kniven. Filler sel det indre materialet og holder riper fra utvidelse. La filler på plass å tørke før du fortsetter.

•Buff de fylte områdene med stålull, gni ull lett over fylt overflaten i en sirkelbevegelse. Buff til filler er helt glatt.

•Spray møbler polsk over hele overflaten av benken og tørk disk rent med en klut. Polske bør begge rengjør overflaten av benken og hjelp filler passer til resten av overflaten. Riper blir litt synlig, men overflaten vil være beskyttet mot ytterligere skade som følge av dem.

Tips og advarsler

  • Mens du kan reparere Formica og reparerte riper hindre ytterligere skade, er den eneste måten å gjenopprette countertop å erstatte overflaten helt.
  • Reparasjoner utføres med voks prosessen midlertidig og må gjentas når voksen fylle bærer bort.