Hvor å reparer ripete Formica spisebord

May 19

Formica er en hardfør overflate som ofte brukes på benkeplater i kjøkken, Baderom og vaskerom. Det kan også brukes til skap, bord eller alle leilighet overflate. Formicas vanntett naturen og dens lett å rengjøre egenskaper gjør det til et godt valg i områder der søl er sannsynlig og hyppige. Imidlertid Formica kan være oppskrapet eller kutt tilfeldigvis, forlate en åpning for videre skade. Det er lurt å forsegle kutt og riper så snart de vises som dette vil hjelpe Formica vare lenger.

Instruksjoner

•Rengjør Formica grundig i området av reparasjon, bruke countertop rengjøringsmiddel for Formica, en nylon skrubbe børste og en rengjøring fille. Skrubbe langs bunnen med aceton fjerne noen ekstra fet innskudd.

•Mix en nikkel-størrelse mengde væske slipende rengjøringsmiddel med vann til den er konsistensen av tykk krem. Sand kantene av scratch med denne blandingen og 320-korns slipepapir. Ikke sand i sirkler som dette gjør scratch mer synlig.

•Sand scratch, med en micromesh sliping ark. Starter fra 1.800-korn og gå til gradvis finere grits fram 4000-korn. Du må kanskje tynn lim blandingen til en mer melkeaktig tilstand under denne prosessen.

•Rengjør Formica reparasjon området en gang. Tørk reparasjon med aceton. På dette punktet, kan grunnen være nesten usynlig. Hvis Formica fullføre skinnende, Påfør en liten mengde auto kropp polering glasur på frotté og polsk området å matche skinne. Hvis scratch var veldig dyp (som en kniv kuttet), må du bruke en fyllstoff.

•Apply søm filler som matcher fargen på din Formica til skrap kartong og bland det med en sparkel. Plukk opp filler og helsparkling langs scratch. Skrape av overskytende. Rengjør rundt kantene med aceton. Etter filler tørker, sand lett med 320-korn sandpapir og polsk om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Filler tendens til å krympe og du må bruke mer enn ett strøk. Ofte vil sliping alene gi resultater som er en betydelig forbedring.