Hvor å reparer flisgulv

July 1

Om keramiske fliser gulvet er nylig installert eller tiår gamle, vil det kreve drivning. Denne enkle og rimelige oppgaven kan bidra til å holde ut fuktighet, som kan forårsake råtnet underlaget og løse fliser og vil gi som ønsket "ferdig" se på rommet. Typiske steder hvor fuger skal brukes er rundt skap, på lampen baser, hvor flis gulv og vegg møte og noe vann, HVAC, og/eller Rørleggertjenester linjer gå gjennom.

Instruksjoner

•Velg en caulk som vil komplettere din eksisterende fugemasse farge, eller velg et klart produkt. Kontroller at noen caulk kjøpt er godkjent for bruk med keramiske fliser. Vær oppmerksom på at fuger produktet krever en fuger pistol, men det kan kjøpes i en selv dispensering tube hvis ønskelig.

•Bruk et verktøy kniv til å kutte ut alle fuger som allerede er på plass. Bruke en sparkel for å skrape av overskytende reparer der det trengs. Bruk et vakuum for å fjerne alle rusk, leftover deler av grout eller biter av caulk. Rengjør området med godkjente flis renere og vann. Skyll godt. At området til tørk godt.

•Sett tube caulk i caulk pistolen hvis man blir brukt, eller ta hetten av selv dispensering røret. Avskåret spissen av røret i vinkel med verktøyet kniv. Noen merker kan ha et hevet linje eller som angir hvor du skal klippe. Etter klipping, bør tips åpne være om lag ¼ tomme i diameter.

•Apply caulk noen sprekker eller hull ved å plassere åpne spissen av røret i et hjørne og trekke det mot deg. Gjelde bare 10 til 12 inches av caulk samtidig. Bruk jevn trykk og nok caulk å fylle gapet men ikke overflyt. Glatt caulk med en fuktig finger. Stryke overflødig caulk på en fuktig klut.

•Tillat minst 2-3 dager for fuger tørke. Faktiske tørketid vil avhenge av produktet som brukes. Ta opp noen områder som trenger ekstra caulk. Bruke en silikon sealer fliser og fugemasse ledd hvis ønskelig.

Tips og advarsler

  • Bruk caulk etter grout hardnet på nye prosjekter. Bruk tynn gummihansker ved silikonbasert drivning. Hvis for mye caulk er sprekken, fjerne alt og starte på nytt.
  • Åpne vinduer for ventilasjon. Holde barn fra frisk caulk. Silikonbasert fuger kan være rotete å jobbe med.