Hvor å reparer betong dekk

April 21

Hvor å reparer betong dekk

Sprekker kan utvikle i betong over tid på grunn av fryses sykluser og kvaliteten på konkrete blandingen. Sprekker er stygge på et konkret dekk, men enda viktigere, hvis det er et basseng i nærheten, sprekker kan utsette betongen overfor fuktighet og kjemikalier forårsaker ytterligere skade. Hvis sprekker er større enn en halv tomme, betong resurfacing bør vurderes. Hvis sprekker er tynnere, betong caulk kan brukes til å forsegle dem, men reparasjonen vil være synlig.

Instruksjoner

•Rengjør betong dekket grundig med en høytrykksvasker, hageslange- eller scrub med såpe og vann og skyll med rent vann å fjerne alle skitt og rusk. Tillate dekket tørke.

•Skjære på slutten av røret over caulk på en diagonal med verktøyet kniv. Åpningen bør ikke være større enn bredden på sprekk. Dra stempelet tilbake i fuger pistolen og sett røret inne.

•Skjære av en lengde av skum backer rod behov for lengden av sprekken. Skum backer stang er tilgjengelig i forskjellige bredder. Bruke en bredde som er en størrelse større enn sprekken å sikre trangt. Presse det fast i sprekken til en dybde på en fjerdedel tomme under overflaten av dekk hvis mulig. Bruk caulk over backer stangen. Dersom sprekken er tynnere enn en halv tomme, hoppe over dette trinnet og bruke caulk direkte på dekk.

•Plasser spissen av caulk ved starten av sprekken. Dra stempelet og slipp caulk, tegning fuger pistolen langs sprekk.

•Glatt caulk ned med baksiden av en gammel skje, eller våt fingeren hansker og flytte det langs sprekken.

•Sprinkle noen tørr sement langs sprekk. Sement vil holde seg til caulk, gjør reparasjon mindre synlig på avstand når caulk settene.

Tips og advarsler

  • For best resultat, reparasjoner ditt når været er moderat, ikke lavere enn 40 grader F - eller høyere enn 110 grader F. Ikke Bruk caulk i regnvær.