Hvor å reparer Baseboards

May 12

Om baseboards hjemme er nye eller eksisterende, caulking dem vil ikke bare gi et bedre utseende når maleri eller papering er ferdig, men kan også hjelpe deg å spare energi forsegle sprekker. En enkel oppgave for selv de mest uerfarne av gjør-det-yourselfers, med litt praksis og tålmodighet, vil du kunne reparer ditt hjem som en proff.

Instruksjoner

•Determine hva slags caulk bør brukes for prosjektet. De fleste interiør baseboard programmer bruker en akryl-basert latex produkt som renser opp med vann. For fuktige områder som kjøkken og bad, kan du vurdere å kjøpe en mugg-resistente drivning. Kjøpe et rør eller to mer caulking enn du tror du trenger å unngå retur til butikken.

•Prepare området i som du vil være caulking. Hvis det finnes eksisterende caulk, klippe den med verktøyet kniv hvor det er sprekker eller løs. Fjerne støv og rusk med et vakuum og rengjør alle skitt eller fett med vann, såpe/renere og en fille fordi caulk vil følge bedre en ren overflate. Pass også på området for å være caulked er helt tørt før du fortsetter.

Legg en tube caulking materiale i caulk pistolen. Vanligvis dette gjøres ved å sette inn røret foran pistol så trykke eller skyve baksiden av røret på plass foran men. Fordi våpen kan variere i drift, se instruksjonene på pistolen for mer nøyaktig veiledning.

•Skjære spissen av tube caulk med verktøyet kniv på en 45 graders vinkel. Noen ganger vil det være liten riller eller innrykk, som angir hvor røret skal kuttes. Hvis det ikke, kuttet av bare en begrenset mengde tips å begynne; Du kan alltid trimme mer om nødvendig. Det er ideelt for hullet i spissen for å være omtrent 1/8" i diameter.

•Squeeze håndtaket maskingevær noen ganger for å få stempelet inn i basen. Deretter forsiktig utslipp noen korte linjer, eller "perler," av caulk på et stykke papp eller avis for å kontrollere flyten og tømme all luft som er på tunnelbanen fra pakking. Hvis caulk ikke strømmer, kontrollere om det finnes en folie sel inni tuppen og pierce med en kleshenger eller wire. Slipp trykket på caulk pistol for å stoppe flyten av å trykke på utløseren utgivelsen eller trekke tilbake på stempelet. Praksis noen ganger å få følelsen for pistolen og hvordan det fungerer før du begynner på prosjektet.

•Apply caulk toppen av baseboard hvor den møter veggen. For en bedre "perle," start i et hjørne og trekke caulk pistolen mot deg. Klem ut bare en fot eller to av caulk gangen eller så langt du kan strekke armen komfortabelt. Bruker fingeren eller en fuktig fille, Kjør langs caulk samtidig komprimere det inn felles og glatt det. Sørg for å kjøre en perle av fuger ned noen steder der baseboard møter eller i hjørnene og der base møter noen dør rammer. Merk: Dersom skoen molding vil være eller er farget, ikke reparer baseboard for skoen molding.

•Tillat 24 til 48 timer før fuger tørke helt. Hvis områdene har krympet tilbake eller trenger å ta opp, kan du gjøre det før maling eller flekker. Feilfri begge arbeidsområdet og reparer pistol når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • For et bedre, renere jobb la hold hendene og fingrene feilfri og rense din fille oftenIf caulk ikke kommer ut nok eller ujevnt, trimme tips againDo ikke caulk sitte for lenge uten å være glattet ut
  • Bruk fuger på godt ventilerte steder. Vær forsiktig med verktøyet kniver