Hvor å rase palmer med avleggere

December 26

Hvor å rase palmer med avleggere

Palmer representerer myk tropiske breezes og lat varme dager. De er en enkel måte å bringe eksotiske i hjemmet ditt hagen og et stort utvalg og utvide kaldt toleranser av enkelte Sorter betyr at det er en palme for nesten hver plass. De fleste palmer kan overføres gjennom frø, men det er et stort avvik i spiring priser, som ofte uberegnelige. En mer sikker metode for forplantning er gjennom pups eller avleggere som palmer produsere. Dette er mindre grønne skudd ved foten av kronen på håndflaten. Disse forskyvninger kan høstes og plantet for å starte egen planter.

Instruksjoner

•Trekk avleggere tidlig på våren når jordsmonnet er varme. Avlegger må være et år gamle og sunn. Hver palmetre kan gi to til tre avleggere per år av livet. Avleggere frukt og blomst tre år tidligere enn frøplante palmer.

•Bruk en spade til å grave rundt anlegget litt og utsette tilkoblingen til overordnede anlegget. Vær forsiktig med de nye røttene. En avlegger eller pup er den eneste måten å få en genetisk klone av den overordnede. Klipp av lavere ytre bladene på pup og knytte gjenværende bladene på toppen slik at du kan få på basen lett.

•Saw unna delen av rhizome som kobler pup til palmen overordnede. Kutt forsiktig så du ikke skjære bort alle foreldre eller skade avlegger. Fjerne avleggere forbedrer vekst og utvikling av overordnede palmetre. Kutt av mister løvverk, og la en stram membran av uåpnede blader på toppen av avlegger.

•Fyll en gryte med like deler av sand og torv mose. Fukte det grundig og plante avlegger på nivå det ble høstet i forhold til jorden. Sett i potten i en solrik beliggenhet med temperaturer minst 60 til 65 grader Fahrenheit. I sommer, bringe potten utenfor, men flytte den tilbake i når temperaturene slippe.

•Provide konsekvent vann til avlegger. La dem tørke nesten helt mellom vanning og deretter suge potten til vann leaches av drenering hullene. Omsorg for anlegget i en pott for to år, og deretter kan transplantasjon eller nytt potten det.