Hvor å rase eller vokser orkideer

August 13

Hvor å rase eller vokser orkideer

Gjennom historien er orkideer et symbol på rikdom og rett. Blomsten fungerer også som en representasjon av kjærlighet, styrke og skjønnhet, med tynne stengler og delikat blomster. Men er formering og vokser orkideer ikke en enkel foretak. Anlegget trenger spesiell omsorg og riktig forhold til modenhet og blomstre. I motsetning til andre planter lagrer ikke orkidé næringsstoffer; Derfor er suksessen til blomsten basert på tålmodigheten og oppmerksomhet på detaljer.

Instruksjoner

Avl orkideer

•Gå til hagen din lokale lagre og har en hagearbeid eksperthjelp du plukke ut to fullt moden orkideer, en mann og en kvinne. Orkideer må være modne for befruktning eller formering, å ta plass.

•Vaskestasjonen tømmes hendene grundig med anti-bakteriell såpe og varmt vann. Følg med hånd sanitizer slik at hendene er ren og bakterier som kan skade oppdrett prosessen.

•Sterilize en tannpirker av dyppe den i rubbing alkohol. Tillate tannpirker å fullstendig tørke før du fortsetter å samle pollen fra mannlige flower.

•Plasser tannpirker inn i stigmatic hulrommet den mannlige orkidé. Når tannpirker kommer, vil du se korn av pollen på slutten. Ikke berør pollen, da dette kan føre til forurensning. Plass pollen direkte inn i stigmatic hulrommet i kvinnelige orkideer.

•Etter pollinering, flytte kvinnelige orkideer til en tørr, skyggelagt område. Observere kvinnelige orkideer. Når kronbladene på blomsten begynner å wilt og falle av, kan du være trygg på at befruktning har oppstått. Trim og fjerne alle våte eller råtten kronbladene.

•Plasser en papirpose under frø pod å fange orkidé frøene når pod når modenhet. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan ta opptil ett år for dette skal skje. Når pod når vises modenhet tørr og gul i fargen. Pod vil sprekke åpne, slipper frøene. Plant orkidé frø umiddelbart.

Vokser orkideer

•Vaskestasjonen tømmes hendene med anti-bakteriell såpe og bruke hånd sanitizer slik at hendene er så ren som mulig før håndtering og planting orkidé frø.

•Plant orkideer frø på bunnen av eldre kvinnelige orkidé frøene kom fra. Orkideer vil spire når dyrket i nærkamp med overordnede anlegget.

•Fertilize orkideer med plante mat spesielt formulert for orkideer. Må du følge instruksjonene på etiketten. De fleste orkideer gjødsel brukes en gang i måneden.

•Et din orkideer regelmessig. De fleste orkideer krever vanning hver fem til 12 dager. noen orkideer krever imidlertid mer vann enn andre.

•Kontroller at din orkidé mottar riktig mengde lys. Hvis anlegget blir for mye lys, bladene har en rødlig fargetone, mens orkideer som ikke får nok lys slås mørk grønn. Bladene skal lys grønn farge.

Tips og advarsler

  • Orkideer Paphiopedilum, Miltonia, Cymbidium og Odontoglossum krever jord som er kontinuerlig fuktige. På den annen side, trenger orkideer Cattleya, Oncidium, Brassia og Dendrobium mer vann i voksende perioden, men mindre vann ved forfall. Derimot må Phalaenopsis Vanda og Ascocenda orkideer minst vann.
  • Det er viktig å merke seg at avl og vokser orkideer er en veldig vanskelig prosess som krever tålmodighet. Du kan ha flere mislykkede forsøk før du lykkes. Når du er i tvil, kontakt din lokale hagearbeid ekspert tips og instruksjoner.