Hvor å opphøre speil fra dampende opp

May 29

Hvor å opphøre speil fra dampende opp

Dampet eller fogged opp speil er vanlig i bad på grunn av kondens opprettet når du kjører en varm dusj eller badekar. Når luften i badet er oppvarmet, blir det mettet med fuktighet. Når mettet luften kommer i kontakt med mye kjøligere speil overflaten, begynner fuktighet å trekke seg ut av luften og skjemaet i speilet. Her er et par tips å hindre din speil fra dampende opp og lar deg se din refleksjon igjen.

Instruksjoner

•Lavere varmen av vannet som brukes. Tar kjøligere dusj eller badekar, vil det føre til at luften skal mindre varme, igjen kutte ned på mengden av kondens dannet.

•Vri på badet fan. En avtrekksvifte på et bad tak suger mye av varm luft som stiger opp i rommet under en varm dusj. Viften vil fjerne mettet luften fra lukket rom, ikke la tid for fuktighet til skjemaet speil og andre overflater.

•Dilute oppvaskvann såpe i et glass. Måle det til om en del såpe til 10 til 20 deler vann. Tørk blandingen på bad speil og vent til den tørke. Den såpe molekyler har en ende som tiltrekker seg vann mens den andre enden holder seg til glasset. Kondens vil holde seg til hele speil overflaten jevnt å lage en film. Denne flate filmen ikke ikke kurvelykter på samme måte som vanndråper vil, slik at du kan se rett gjennom filmen uten vises tåkete.