Hvor å opphøre sopp fra voksende

March 13

Hvor å opphøre sopp fra voksende

En sopp er definert som et "frukt kroppen av en sopp" som inneholder en stilk og en cap; de ser ut som sopp, men ifølge Royal Horticultural Society, forskjellene er ikke godt definert. Sopp kan være gunstig for miljøet som de slipper næringsstoffer i jorden, men de kan også være en eyesore. Formasjonene kan også være en potensiell fare for barn og kjæledyr hvis ingested. Kjemisk kontroller vil dessverre ikke stoppe sopp fra voksende; kulturelle kontroller må brukes i stedet.

Instruksjoner

•Trekk eksisterende sopp fra plenen for hånd før behandling av gresset for å stoppe fremtidige sopp fra utviklingsland. Beskytte hendene med hagehansker og forkaste rusk i et verft avfall bag.

•Dethatch plenen for å redusere eller eliminere helt veksten av sopp. Tekke er et lag av oppdelte gress som utligner mellom gresset bladene og røttene av plenen. Det ser ut som maths, klumpete områder av brune gresset. Sopp som blir sopp feeds på Tekke. Rake plenen for å samle Tekke, og forkaste.

•Dig opp døde røttene av noen trær og planter som gjenstår i din hage. Som Tekke, sopp-produserende sopp får næring fra røttene. Kutte av matforsyningen vil hjelpe stoppe sopp fra voksende på plenen.

•Break opp store massene av jord eller ugress som vises i plenen, særlig hvis de er hvit i fargen. Mycel er et nettverk eller masse mold som er dannet av enkelte typer sopp, og det kan skape sopp. Ved å bryte opp massen, frata du mycel av sin matforsyning, som hindrer dannelsen av en frukt kroppen.