Hvor å opphøre gulvplanker fra knirkende

July 13

Gulvene knirker fordi endringer i temperatur og fuktighet føre til tre deler å krympe eller svelle og gni mot hverandre eller neglene som holder dem sammen. Avhengig av hvilken del av gulvet som forårsaker pip, i de fleste tilfeller er det mulig å slå knirkende gulv med bare litt detektiv arbeid og snekker ferdigheter.

Instruksjoner

• Det er viktig å forstå deler av et gulv før begynnelsen reparasjoner. Fra bunnen opp, en subfloor av kryssfiner hviler på enten 2 "x 6" eller 2 "x 8" bjelkene, som styrkes ved crisscrossed bro mellom bjelkene, eller ved å blokkere - en annen 2 "x 6" eller 2 "x 8" kjører vinkelrett bjelkene. Over på subfloor er en underlayer som gir ekstra styrke. Linoleum, teppe eller Not og fjær tregulv hviler på toppen av underlayer.

•Locate eksakte området PIP ved å gå på gulvet og bestemme hvor gulvplankene flytte og knirker. Hvis bjelkene vises, som i en uferdig kjeller, se subfloor mens assistent går over. Hvis subfloor flytter, så sjansene er autoriserer den opp nedenfor vil stoppe pip. Hvis du har tregulv og subfloor flyttes ikke når du hører pip, så overflate gulvet og subfloor kan ha atskilt og må fikses med skruer. Til slutt, undersøke bjelkene. Hvis du blokkerer eller bygge bro er løs, må det erstattes.Hvis bjelkene og subfloor ikke er synlig, som i en andre historien, så er du trolig begrenset til reparasjon PIP ovenfra pilot hull og negler.

•Fixing Subfloor fra underDet er to måter å fastsette en knirkende subfloor: mellomlegg eller cleats. Mellomlegg er den enkleste metoden, forutsatt at du finner det nøyaktige stedet hvor subfloor har trukket fra bjelke. Hvis du kan gjøre dette, da dekke spissen av en shim med trelim og lett hamre det inn sted mellom subfloor og bjelkelag til det sitter godt på plass.Festes en klamp, ta en 2 "x 2" stykke av eik, ca 4 inches lang (klamp) og knytte den til bjelke på punktet hvor subfloor og bjelkelag skille. Bruker en lang to av fire som en prop, tvinge den 2 "x 2" eik på plass slik at den passer tett mot bjelke og gulvbordet. To av fire propellen skal trykke på undersiden av klamp, tvinge den mot subfloor. Neglene vil sikre at den passer tett mot bjelke. Gjenta denne prosessen på den andre siden av bjelke.

•Fixing skilt Sub- og overflate etasjer.Hvis PIP er forårsaket av en separasjon av subfloor fra ferdig gulvet ovenfor, kan du bruke treskruer for å trekke i subfloor, en underlayer og ferdig gulvet sammen. Bore pilothull å unngå å dele subfloor bruk skiver for å sikre at skruene ikke er trukket gjennom subfloor. Vær forsiktig for å unngå boring gjennom alle lag av gulvet eller bruker skruene som er for lange.

•Strengthening bjelkeneHvis bjelkene har vridd eller skjev, eller hvis den bygge bro mellom dem er løs, kan de være årsaken til den knirkende. Styrke bjelkene ved stramming opp den bygge bro bruke større negler eller ved erstatter den bygge bro helt. I ekstreme tilfeller, kan stål bro brukes å rette vridd bjelkene.

•Fixing tåler trykket ovenfraHvis tilgang til subfloor ikke er mulig, må tåler trykket stoppes ved å sette inn avsluttende negler eller skruer fra toppen. Pilot borehull unngå splitting tre, deretter kjøre i neglene eller skru i Fullfør-head skruene. Forsenke hodene og deretter fylle hullet med tre kitt.

Tips og advarsler

  • Ved boring nedenfor, ta vare ikke for å bore gjennom alle nivåer av gulvet. Det samme gjelder fikse spiker og skruer. Ikke bruk festene som er for lange.