Hvor å oppbevare vannet avkjøle i en Vinyl

August 6

Hvor å oppbevare vannet avkjøle i en Vinyl

Vinyl bassenger kommer i små pakker som en 6 fot eller 9-fots runde kiddie pool til store aboveground eller inground bassenger med vinyl liners. I områder der varme er betydelig, kan bassenget bli for varmt for en forfriskende dukkert. For å holde varmen senket i en vinyl krever basseng bestemte prosedyrer, for eksempel innføring av kjøligere vann i bassenget, og slik at varmen å unnslippe fra bassenget slik senker temperaturen.

Instruksjoner

•Fjern solar dekker fra en vinyl pool. Solar dekker holde varmen inne bassenget vann, ikke tillater det å flykte. Fjerner dekselet, særlig om natten, varme utgivelser i luften, kjøling i vannet.

•Sett en hage inn i bassenget og løpe kaldt vann i 10 minutter. Slå på bassenget pumpen å sirkulere det kjølige vannet i bassenget.

•Start av bassenget varmeapparatet. Spar penger ved å slå varmeapparatet og kjøling i vannet i bassenget. Oppvarming av vann når på krevd koster mindre enn å forlate ovnen kjører, ifølge EnergySavers.gov.

•Shade bassenget som mulig. Plasser store paraply tabeller ligner basseng kanten eller sett store potted anlegg nær bassenget. Den mer skyggen bassenget mottar, jo mindre det varmer opp.

• Kjør bassenget pumpen natten. Sirkulerende vann utgivelser varme fra bassenget, kjøling i vannet.