Hvor å oppbevare din vann Bill lav

November 7

Hvor å oppbevare din vann Bill lav

Vann brukes til alt i verden i en eller annen måte. Dessverre er tilgang til vann i våre hjem ikke alltid gratis. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å holde vannet ditt regningen lav.

Instruksjoner

Hvor å oppbevare din vann Bill lav

•Start av vann tilgang til områder når den ikke er i bruk. Noen glemmer å slå av vannet helt når de er ferdig pusser tennene eller vaske ansiktet. Forlater vannet går, selv en liten bit, når den ikke er i bruk kan forårsake du har en høyere enn normal vann regning. Det anbefales at du sjekker alle kraner eller vann tilgangspunkter når du er ferdig utnytte dem å sikre at de slås helt av.

•Bruk bare vannet du trenger. Mange mennesker er gode på å slå av vannet helt når de er ferdig. Men like mye folk ikke vet når nok er nok. Noen av de vanligste feilene angående vannforbruket inkluderer bruker for mye vann for å vaske bilen eller bor i dusjen lengre enn du trenger. Det anbefales at du vurderer hvor mye vann du vet du trenger før du bruker og det er det. Bruk aldri vann bare fordi du kan.

•Fix noen rør eller rør lekkasjer i hjemmet, som sannsynligvis er toppen årsaken til høy vann regninger i dette landet. Om det er kjent eller ikke, har lekkasjer i ditt hjem som går uten oppmerksomhet er ikke bra for de håper på lavest mulig vannet bill. Synker, kar, underhoused vannrør og andre vann kamper må kontrolleres for vannlekkasje slik du en sjanse til å holde vannet ditt regningen under kontroll.

Tips og advarsler

  • Vann er en naturlig ressurs som skal brukes med forsiktighet, selv om det er resirkulerbare.
  • Jo mer vann du bruker jo mer du betaler.