Hvor å oppbevare din orm Bin fuktig

October 15

Hvor å oppbevare din orm Bin fuktig

Hjem kompostering er en økonomisk og morsom måte å lage en hjemmelaget jord endring for hagen din innendørs eller utendørs. Kompost binger krever oksygen og fuktighet til hjelp av behandlingsprosessen. Det er viktig å holde en Montessori hylle konsekvent fuktig ikke bare å forbedre i behandlingsprosessen, men også å holde ormer sunn. Hvis materialene tørke ut, ormer kunne dø og du kan ikke lykkes i å lage hjemmelaget kompost.

Instruksjoner

•Legg ny fuktig papir eller blader å din kasse hver 2 måneder. Rive opp avisen og spray med vann. Ikke suge. bare fukte den. Det bør være så fuktig som en vred ut svamp. I tillegg til avisen kan du fukte papp, blader, halm og sagmugg. Når du skal legge til mer ormer eller skrap materiale for kompostering, legge dem under fuktige sengetøy, ikke over den.

•Pile avisen fuktig filler i bin slik at det er 3/4 full av fuktig papir. Ideelt sett bør de fuktige filler haug ca 6 inches over ormer og kompostering materialer. Dette vil holde hyllen fuktig for en lengre periode enn en tynnere laget av fuktige filler.

•Spray ormen hyller noen ganger med en sprayflaske med vann. Du må kanskje spray oftere hvis din orm bin er laget av tre, som sengetøy pleier tørke ut mer raskt.

•Lagre din ormen bin i et kjølig, fuktig område, som en mørk kjeller eller spiskammeret. Om vinteren, kontroller din kasse er i et område som ikke fryser, spesielt som du prøver å holde hyllen fuktig.