Hvor å oppbevare din møbler støvfritt lenger

May 2

Hvor å oppbevare din møbler støvfritt lenger

Møbler er en sjarmerende tillegg til alle rom i hjemmet. Til tross for mange perks av møbler er en ulempen at tre er en støv-magnet. Før du får din tremøbler alle støvet av, så du se et lag av støv allerede på overflaten. Selv om det ikke er noe du kan gjøre for å hindre støv helt, finnes det noen forebyggende tiltak du kan ta for å holde dine møbler støvfritt for en lengre periode.

Instruksjoner

•Rengjør harde gulv med en støvsuger i stedet for feiing med en sopelime. Feiende med en sopelime flytter støv rundt, som blir i luften og legger seg på din møbler. Hvis mulig, bruk en støvsuger med hepafilter for ekstra beskyttelse mot støv.

•Bruk en ren klut hver gang du støv din møbler. Rengjøring med en skitten vil nytt støv til de tre møbler og skyv den inn i overflaten. Ikke bruk fjær støvkluter, som bare beveger rundt støv stedet tiltrekker den og fjerne den. I stedet, bruk en fuktig klut støv møbler.

•Hold din pets av møbler. Kjæledyr dander er en stor bidragsyter til støv og vil få din møbler støvete raskere.

•Rengjør luft og oppvarming kanaler en gang i året. Dette vil bidra til å hindre støv som har avgjort inn i åpningene blir utgitt i luften, og igjen slo seg ned på din møbler.

•Endre din varme og air filtrerer ofte. Når filteret blir fylt med støv, er det tid å endre. Hvis du lar en skitne filteret i, er når luften eller varme slås på støvet blåser inn i hjemmet ditt og slo seg ned på din møbler.

•RUB en brukt tørketrommel ark over din møbler etter støvtørking. Stoff skyllemiddel ark vil bidra til å hindre støv fra stikker til møbler.