Hvor å oppbevare din jord fuktig & befruktet i en grønnsakshage

April 30

Hvor å oppbevare din jord fuktig & befruktet i en grønnsakshage

Økende en grønnsakshage kan få tilfredshet og en sunn avling. Men det er arbeidet med å sikre at alle vokser godt. Vegetabilske hager trenger sol, vanlig vanning og næringsrike, godt drenering jord. De beste gjødsel er organisk fordi grønnsaker som blir sunnere, mangler akkumulering av giftige kjemikalier. Vanning er gjort etter været, men mulching er kunsten å beskytte jorden fra uttørking for fort. Det også reduserer ugress og gjør enklere arbeidet til høsting slike ting som rot avlinger.

Instruksjoner

•Start hagen av ved å plante i god jord. Rik leirjord er ideelt. Hvis jorden har mye leire innhold, endre det før planting. Clay har for mye vann og bidrar til dårlig drenering. Endringer kan inneholde sand, filler bark, barnåler og andre naturlige saken. En av de beste elementene til å legge vegetabilske hager er kompost som brytes fullstendig ned.

•Legg gjødsel tilling eller snu den til jord før du legger frø eller planter til hagen. I vekstsesongen legge det regelmessig. Ideelt å legge til kompost planting rader hjelper tjene som naturlig gjødsel. Eske Organisk gjødsel er også tilgjengelig. Følg instruksjonene på emballasjen for best resultat. Vær forsiktig. For eksempel gjødsle når planting, da i vekst høysesonger hvis nødvendig. Hvis det er god jord komposisjon, kan du ikke engang trenger det. Legg til en håndfull kompost rundt fabrikkene som de får større.

•Mulch hagen etter alle frø og starter planter er i. Vent til rosenkål er synlig. eller gjør det forhånd; de fleste spirer vil presse rett gjennom mulch. For grønnsaker gjør halm en god gressmalingsklaffen, men blader, gress, barnåler eller en kombinasjon av disse verkene, også. Lå mulch 2 eller 3 inches tykke større anlegg, og ca 1 tomme eller så for små. Halm fastsatt mellom rader bidrar også som det ikke bare holder i vann, men reduserer gjørme splatter og scatter, også. Flis vanligvis ikke best for veggie hager.

Tips og advarsler

  • Ukentlig vanning for en grønnsakshage er typisk. Hvis området lider en hetebølge eller flere dager med ekstremt høye temperaturer, vann oftere. Ikke la plantene wilt, som det er vanskeligere for dem å komme seg. Mulching bør hjelpe enormt.
  • Jord test kits vil bestemme detaljene av din jord komposisjon og bidrar til å avgjøre hvilke endringer er nødvendig.
  • Hvis du bruker kunstgjødsel, Les instruksjonene nøye, og følge dem nøyaktig. Hagens meitemark befolkning - en svært viktig hjelpemiddel til hage - forsvinne gjennom bruk av slike gjødsel.