Hvor å oppbevare din bregner vinteren i kaldere stater

February 17

Bregner er tropiske eller semi tropiske planter som trives i områder hvor mange andre planter ikke. Det finnes mange varianter av bregner, men nesten alle av dem vokse lav til bakken og ha lang fronds med små blader. Noen bregner har hårete blader, mens andre er glatt. Bregner tolererer ikke kaldt vær og du må ta dem i å hindre dem fra å dø i delstatene der Temperaturene dip ofte til frysing.

Instruksjoner

•Gå bregner innendørs før den første frosten skjer i ditt område. Hvis bregner er plantet i bakken, grave dem opp og legg dem i en 12-tommen eller større diameter anlegget gryte fylt med Universal potting jord.

•Plasser bregner i et innendørs sted som mottar sterkt sollys, som direkte i et vindu eller et solrom. La dem på dette sted i to uker. Temperaturen i området bør være mellom 65 og 75 F.

•Gå bregne Potter til en plassering som har indirekte sollys indre rommet. La potter i denne plasseringen i to uker og deretter flytte dem tilbake til solfylte. Gjenta prosessen gjennom vinteren.

•Et bregner daglig av misting dem med vann fra en sprayflaske. Spray til toppen av jorda er helt fuktig men ikke våt.

•Fertilize bregne med en allsidig gjødsel en gang hver sjette uke mens det er innendørs for vinteren. Bruke beløpet som er angitt på gjødsel emballasjen.