Hvor å omsorg for syke furutrær

December 2

Hvor å omsorg for syke furutrær

Furutrær kan synes å være døde eller døende når de rammet med en sykdom eller befengt med skadelige insekter. Når et furutre synes å være nødvendig, ta skritt for å ta vare på treet til løvverk begynner å returnere, bety bedre helse. Diagnostisere problemet er den viktigste delen av rette opp det før tre dør.

Instruksjoner

•Diagnose problemet. Hvis hele treet er død eller toppen av treet er død, kan det hende at en furu bille infestation ansvarlig. Hvis grenen tips er døde, være sannsynligvis at vestlige galle rust, blemme rust eller vestlige furu skyte borer. Hvis bladverket er tynn, eller det er flekker på nålene, kan nål kaster eller svart furu blad skala være ansvarlig. Diagnostisering problemet er nøkkelen til å eliminere den.

•Stop bruk av noen insektmidler, soppmidler eller andre syntetiske kjemikalier rundt området av treet, inkludert "Luke og mate"-stil gjødsel, som de ødelegge alt liv, inkludert gunstig livet i jord som må oppmuntres når omsorg for en syk treet.

•Apply den foreskrevne behandlingen for sykdom forårsaker skade å din furu. Bruke naturlige insecticides infestations. I tilfelle av furu blad skala, avbryte alle sprøyting til treets helse forbedrer. Konsultere en profesjonell arborist hvis du har spørsmål om riktig behandling for din furu sykdom.

•Aerate treets rot sone for å øke flyten av luft og vann til røttene. Bore hull i jorden mellom 6 og 12 inches med en 1.5-tommen borekronen for å redusere jord komprimering.

•Apply et lag av kompost og mulch i området rundt treet for å forbedre generell helse. Som mulch og kompost forråtnelse, forbedre de den generelle tilstanden til de omkringliggende jord, noe som bidrar til helsen til treet. Velg mulch som inneholder makulert cedar å hjelpe inne valgkrets av insekter.