Hvor å omsorg For en døende Persimmon treet

October 11

Persimmon er lett å vokse og plaget ikke av skadedyr eller sykdom. Antar persimmon treet er hardføre i voksende sonen og har blitt plantet på riktig dybde, i full sol og godt drenert jord med en pH på 6.5 til 7.5, skal det leve i 15-20 år. Noen tidlige frukt miste er påregnes, spesielt i tunge fruktdannelsen skal skje årene. Imidlertid hvis din persimmon tree konsekvent synker frukt og bladene er gulfarging, kan du være over gjødsling eller over-vanning treet. Jord testing og justere vann drenering problemer kan hjelpe treet igjen, selv om det kan ta opptil to år for treet du fullstendig gjenopprette.

Instruksjoner

Omsorg for en døende persimmon treet

•Skjære død og døende hopper tilbake til live tre. Fjern overgrodd vegetasjon og ugresset under kalesjen. Hvis du har mulched treet, kontroller mulch er minst to til tre inches fra bagasjerommet.

•Kontroller drenering rundt persimmon treet. Grave et hull like utenfor drypp linjen som er omtrent tre fot dyp. Fylle hullet med vann. Hvis vannet renner i 24 timer eller mindre drenering rundt treet er fin. Det tar 24-48 timer for vann avløp, er avløp treg, som vann logger røttene. Vann-logget røtter vil råtne, forårsaker treet for å dø. Du må opprette en dreneringssystemet rundt treet som leder overflødig vann fra røttene.

•Når overflødig vann kanne anledning din tree å dø, ikke nok vann også kan drepe treet. Persimmon trær er motstandsdyktig mot tørke, men en langvarig tørke kan forårsake treet for å dø. Persimmon trær må ca 36 inches av vann i året for å overleve. Hvis området du bor i er en tørke, må gi persimmon treet to til tre inches av vann i uken.

•Hvis vann er ikke et problem, du kan være over-gjødsling persimmon treet. Persimmons skal befruktes når et år, på senvinteren eller tidlig på våren, med et balansert kommersielle gjødsel som et 10-10-10 blanding eller kompost. Hvis du har over befruktet, holder treet vannet og plante et grunt forankret, fjernes lett bunndekkende som vinca under baldakinen av treet for å fjerne noen av de overskytende nitrogen. Ikke bruk gjødsel året. Vent til treet begynner å gjenopprette før fjerne bunndekkende og bruke gjødsel.

•Persimmons gjøre det bra i dårlig jordsmonn, men mangel på næringsstoffer får gren dieback, frukt drop og gulfarging blader. Gjør en jord test og sjekk pH i jorda under kalesjen. Prøv å forstyrre røttene så lite som mulig. Du kan kjøpe jord og pH tester i de fleste hagesenter eller sende jord kobles til direktenummeret kontoret for en mer komplett jord. Du må vente til slutten av vinteren eller tidlig på våren før gjødsel eller kompost. Du kan korrigere pH når som helst.

Tips og advarsler

  • Persimmon trær liker ikke å bli transplantert, er det bedre å plante dem i riktig sted i stedet for forsøk på å flytte dem hvis de ikke er blomstrende.