Hvor å omsorg for en døende orkidé

April 17

Hvor å omsorg for en døende orkidé

Orkideer er generelt hardfør planter som kan overleve i en rekke miljøer. Som med alle levende ting er skjønt, det tider når orkideer trenger litt ekstra oppmerksomhet. Følgende trinn vil hjelpe få dine syk orchid tilbake på sporet. Riktig befruktning, fuktighet, lys og temperatur vil gjøre en verden av forskjell for din orkidé.

Instruksjoner

•Kontroller din Orchids røtter. Orkideer trenger å vokse i potter med materiale som ikke er pakket tett som potting jord. Kontroller at din Orchids røtter har tilstrekkelig ventilasjon med løse steiner eller bark i potten.

•Fertilize din orkidé minst en gang i uken med en 20-20-20 blanding av nitrogen, fosfor og kalium. Høsten blomstrende sesong, bytte til gjødsel som er lavere i nitrogen og høyere i fosfor.

•Plasser din orkidé i sørlige eller østlige vindu som gir minst seks timer med lys hver dag. Kunstig lys fra lysrør kan brukes hvis naturlig sollys ikke er mulig. Orkideer trenger lys for å blomstre.

•Lavere temperaturen på din Orchids miljø minst 10 grader om natten å simulere sitt naturlige miljø. Dette vil stimulere bud vekst orkideer og vil bidra til å stimulere en svak eller døende blomst.

•Plasser en luftfukter i nærheten din orkidé. Orkideer som høyere fuktighet som de fleste husholdninger ikke gir, så ved midlertidig å plassere en luftfukter i nærheten din orkidé det vil stimulere vekst.