Hvor å omsorg for en døende Jasmine anlegget

July 24

Hvor å omsorg for en døende Jasmine anlegget

Jasmine er en rekke vining planter som er nært knyttet til oliven. Blomstene på det standard jasmine utvalget er hvite, men andre jasmine planter produserer blomster som er gult eller rosa. Selv om jasmine er vanligvis en hardfør plante som krever lite omsorg, kan det lider noen plager som vil føre til dø. Hvis plager oppdages og rettes tidlig nok, vil jasmin etterpå.

Instruksjoner

•Feel overflaten av jord under jasmine anlegget for å se om det er våt. I så fall kan anlegget være lider av overwatering. Hvis jasmin er puttet, repot det. i friske jord. Hvis jasmin i bakken, stoppe vanning det til topp 4 eller 5 inches jord er tørre.

•Dekk jasmin med en frost teppe Hvis symptomene oppstod etter frost. La frost teppet på før den kalde temperaturen avta. Jasmine planter er ofte skadet av frost, som dreper tilbake vinrankene men ikke røttene. Anlegget vil regrow våren.

•Look nøye på bladene av vintreet. Hvis de er gule med grønne vener kjører om dem, indikerer en jernmangel. Bøte på dette ved å bruke en gjødsel med sin natur chelated jern frekvensen av 3 til 5 oz. per 100 kvadrat fot av jord.

•Examine anlegget tett for spindelvev eller en svart mold, som indikerer spider mites eller bladlus. Hvis du ser en av disse, spray hele jasmine anlegget med en insecticidal såpe å drepe insekter.