Hvor å omsorg for døende bambus anlegget

October 12

Det viktigste å realisere om omsorg for døende bambus anlegget er at anlegget ikke er sannsynligvis bambus. Planter solgt over hele landet og identifisert som "Lucky bambus" er generelt medlem av liljefamilien og har ikke samme ernæringsmessige eller sollys behov som sanne bambus.

Instruksjoner

Hvordan spare en døende bambus plante

•Kontroller at bambus anlegget blir mye vann, men ikke for mye. Vanligvis bør anlegget bare må ha sin gryte fylt med vann om en gang i måneden. Hvis du fyller det oftere, se etter stående, stillestående vann i potten. Fjern alle brikkene i potten. Hvis steiner er alt tørt, vannet anlegget for å bringe det tilbake til livet.

•Determine hvis din lucky bambus blir for mye eller for lite sollys. Hvis delen som er døende er langt fra vinduet, Flytt anlegget nærmere til vinduet. Hvis delen som er døende er nærmest til vinduet og har tørr, brun blader, flytte potten i vinduet.

•Fjern steiner fra leire potten som huser din bambus. Sett dem i en sil og skyll med kjølig og rent vann. Hvis det er mose eller alger som vokser på steiner, skrubbe dem rene (uten såpe) før han returnerte dem til potten. Mens de er ut av potten, sørg for at røttene av anlegget ikke er en sammenfiltrede knute som overdrevet spaghetti.

•Consider flytte bambus til en større pott. Hvis røtter utseendet som sammenfiltrede spaghetti eller er fylt tett til planter, kan anlegget ikke har nok plass til å vokse. Planter vil begynne å dø av for å bevare delen av anlegget som har plass til å vokse.

•Trim av en seksjon av anlegget og sted den inne vannet til å dyrke nye røtter. Bruk plante mat å styrke anlegget som det røtter.

•Kontroller din bambus for midd på andre insekter. Hvis du har bevis for insekter skade (eller se mites), begynn ved å gi anlegget en god dusj vaske av så mange bugs som mulig. Deretter forsegle anlegget i en gjennomsiktig plastpose for en uke å prøve å drepe så mange bugs som mulig. Som en siste utvei, kan du vurdere et insektmiddel.

Tips og advarsler

  • Lucky bambus er medlem av liljefamilien som betyr at det er svært giftige for katter, men noen katter liker smaken uansett. Se etter bevis din katten har blitt chewing og sette en stopper for det umiddelbart. Hvis du må ty til insektmiddel å drepe midd eller andre skadedyr, husk å sjekke for produkter som ikke er giftig for barn eller kjæledyr.