Hvor å maksimere rommet plass for lagring

May 25

Alle kan gjøre enkle endringer for å maksimere rommet plass for lagring uten en stor investering penge. Enten du bor i en hytte, en leilighet eller et hjem med 2000-plus kvadrat feet, fordeler maksimere boareal alle beboerne. Hvis oppgaven virker mer enn litt skremmende, kan du begynne å håndtere bare ett rom samtidig. Oppdage nye måter å maksimere rommet plass for lagring, og sette nye tilgjengelige områder til god bruk.

Instruksjoner

•Rid et rom av rot, nedbemanning dine eiendeler for å skape mer plass for lagring av de elementene du mener er avgjørende for din familie og din livsstil. Plassere alle unødvendige ting sammen og umiddelbart fjerne dem fra rommet skal sorteres på et senere tidspunkt.

•Focus på objekter som tilhører i rommet, men skal være ute av syne. Bruk dette perspektivet til å hjelpe deg å oppdage nye løsninger å maksimere rommet plass.

•Bruk de loddrette områdene av et rom for å maksimere plassen. Montere solid hyllene på veggene og benytter en rekke wall kroker til å dra nytte av dette ofte oversett plass. Installere en potten rack for kjøkkenet for å lage mer plass i skap. Henge en jakke og lue rack på entryway.

•Utilize møbler som utfører dobbelt plikt. For å maksimere rommet plass, kan du bruke lagring osmanerne som kan tjene som ekstra sitteplasser i tillegg til et sted å sette sengetøy eller brettspill. Plass en gammel kommode i en stue som media lagringen. Angi to eller tre skuffer for dette formålet, og bruk de gjenværende skuffene for ut-av-sesongen klær.

•Clear toppen av nightstands i soverommet å gjøre plass til en vekkerklokke og lese nødvendigheter. Bruke en hengelampen over senga headboard i stedet for en standard bordlampe. Maksimere soverom lagringsplassen ved sengen stigerør til å gi ekstra lagringsplass under sengen.

• Besøk en butikk som spesialiserer seg på plassbesparende arrangørene. Finn rimelig under hylle kurver, dispensere og spesialitet arrangørene for papir plater, papir kaffe filtre og papir toweling tillate mer arbeidsflate i et kjøkken.

Tips og advarsler

  • Sortere elementer fjernet fra et rom i tre kategorier: holde kaste og donere. Umiddelbart kalle en favoritt veldedighet for å planlegge en dato for å plukke opp av alle donasjoner.