Hvor å løpe Pex-rør å toalett

July 4

Hvor å løpe Pex-rør å toalett

PEX er en type semiflexible polyetylen rør. Siden utviklingen i 1960, har PEX behandling økt med en rekke hjem avløp prosjekter. Fleksibel natur gjør det ideelt å knytte til baksiden av et toalett og levere ferskvann fra vannet ventilen på veggen. PEX-rør vedlegges et toalett krever lite tid, siden PEX toalett adaptere kommer med slutten couplers installert.

Instruksjoner

•PEX er en type semiflexible polyetylen rør. Siden utviklingen i 1960, har PEX behandling økt med en rekke hjem avløp prosjekter. Fleksibel natur gjør det ideelt å knytte til baksiden av et toalett og levere ferskvann fra vannet ventilen på veggen. PEX-rør vedlegges et toalett krever lite tid, siden PEX toalett adaptere kommer med slutten couplers installert.

•Skru eventuelle eksisterende ventil eller dekning fra vann rør i veggen bak på toalettet, hvis aktuelt. Hvis du kobler til et nytt toalett som ennå ikke har vann, har røret ikke et dekke for den.

•Åpne en fjerdedel slå ballen-stop vannet ventilen. Skru nøtter fra begge ender av ventilen og sett dem til side.

•Start ventilen slik at en stikkontakt vender mot veggen og den andre oppover mot toalettet. Skyv ventilen på vannrør i veggen til den møter i røret komprimering mutter. Hold ventilen på plass og dreier sammenntrykking mutteren mot klokken stramme det over ventilens tråder.

•Plasser en åpen fastnøkkel vises på komprimering mutteren og en åpen fastnøkkel vises på baksiden av ventilen. Slå komprimeringen mutter en en halv sving stramme det mens du holder ventilen fortsatt med andre skiftenøkkelen.

•Examine PEX toalettet leverer slangen og finne slutten med en svart gummipropp. Inn at baksiden av toalett vann levere uttaket. Holde slangen på plass med en hånd og slå den plast coupler øverst klokken før det er stramt. Plasser en åpen fastnøkkel vises rundt kabelendene og slå en annen en fjerdedel til en halv slå sikrer en tett forsegling.

•Skru den andre enden av toalettet leverer slangen til øvre uttaket på vannet ventilen og stram den ved hjelp av skiftenøkkelen.

•Vri viktigste vann levere tilbake på for hjemmet og åpne toalett vann levere ventilen for å kontrollere PEX-rør for lekkasje.