Hvor å løpe makt å en bakgård foss

June 30

Med mindre du er velsignet med en naturlig foss i din bakgård, krever en bakgård vann funksjonen en strømkilde. Sikkerhet er viktig når du kjører makt et utendørs område og spesielt en foss, fordi lagt fra vannet. Kontroller at din fossen er trygt å nyte ved å ta de nødvendige forholdsreglene og definere strømkilden riktig.

Instruksjoner

•Velg stikkontakten nærmest bakgård fossen. Hvis fossen er nær huset, garasje eller en drevet skur, kan deretter du kjøre strømledningen direkte fra fossen pumpen til stikkontakten. Hvis ikke, må du kjøre filtypen begravet til strømkilden.

•Passer en bakken feil interrupter til strømuttaket du valgte, eller velg en stikkontakt som er allerede så utstyrt. Det er best å la en profesjonell å installere det for å sikre riktig fullføring. Bakken feil interrupter vil beskytte husholdning krets hvis eventuelle uregelmessigheter oppstår med strømkilden, som vann komme inn i en kabel.

•Dig en grøft for strømledningen som er ca 15 inches dyp og 3 inches bredt.

•Koble en vanntett skjøteledning strømkabler foss pumpen, deretter tråden forlengelseskabelen gjennom PVC-rør. Velg rør akkurat stor nok å huse kabelen. Kjøre røret langs grøften, legger til en andre forlengelse om nødvendig, til du kommer til strømkilden.

•Dekk PVC-rør og kabel med sand, deretter fylle grøften med jord. Sand vil fungere som en advarsel hvis noen graver i jorden over grøften tilfeldigvis. Koble kabelen til strømuttaket og slått på å starte din fossen.

Tips og advarsler

  • Utendørs skjøteledninger er tilgjengelig på de fleste elektrisk eller jernvareforretninger.
  • Aldri ment bruk kabler for innendørsbruk - risikoen for elektriske eller skade på foss pumpen og husholdningenes kretser er svært høy.