Hvor å låse opp en energi stjernen termostat

June 11

Hvor å låse opp en energi stjernen termostat

Hvis du har en Energy Star termostat, har du allerede tatt et stort skritt å sikre at du får best effektiviteten av oppvarming og kjøling systemet. Avhengig av Energy Star termostat du har, kan du opprette innstillinger for ganger når du er våken, sove, eller fra huset, uten å måtte spille med knappene termostat hver gang. Til tider selv, kan du låse opp eller overstyre systemet for å angi en ny temperatur. Mens Energy Star-programmet ikke anbefaler dette, er (se referanse 1) det fortsatt mulig å gjøre dette.

Instruksjoner

•Gå "HOME"-skjermen på berøringsskjermen termostat. Dette oppnås vanligvis ved å trykke på knappen som ser ut som et hus, eller ordet "HOME" på en skjerm.

•Trykk temperaturer vise, vanligvis i midten av skjermen, som viser temperaturen i hjemmet i dag. Dette burde ta deg til en manuell overstyring skjerm, der du kan "låse opp" de gjeldende innstillingene. (se referanse 2)

•Trykk opp eller pil ned for å angi ønsket temperatur for hjemmet. Med dette apparatet ved å trykke "HOLD" program nye temperaturen.

•Trykk på "Hjem"-knappen eller ikonet tilbake til på hjemmemenyen. Skal du se ordet "Midlertidig" eller "Manuell" sted på startsiden, indikerer du har låst opp standardinnstillingene.

Tips og advarsler

  • Hvert system er litt annerledes, så pass på å sjekke termostat bruksanvisningen hvis du ikke får den ønskede effekten. Hvis du ikke har brukerhåndboken, kontakter du produsenten for å få en, i tilfelle av andre problemer i fremtiden.