Hvor å låse opp en aluminium Radiator

January 6

Hvor å låse opp en aluminium Radiator

Mange hjem, kontorer og offentlige bygninger har radiatorer ligger regelmessig hele eiendommen til å gi varme i løpet av vintermånedene i stedet for elektrisk eller gass space varmeovner. Radiatorer få sin varme fra varmt vann går de interne svømmeføtter av aluminium casing. De fleste radiatorer kan være låst og stenge via en liten ring hvor vannrøret er tilkoblet. Disse ringer er nyttige for å slå av radiatoren når det ikke lenger er nødvendig. Låse opp radiator er enkelt å finne og å dreie på justeringsinnretningen.

Instruksjoner

•Locate hvor varmt vannrør fra kjelen møter radiatoren. Det bør være en liten ekstern eller knott med nummererte tegninger på siden. De fleste er laget av metall og ligger på toppen av vannrøret, mens andre er laget av plast.

•Twist ringe rundt til det ikke flytte noen lenger. Denne posisjonen gjør mest vann i radiatoren og gir de fleste varmen. En posisjon før slutten av tråden vil tillate mindre vann og skru ned varmen. Noen eldre radiatorer krever litt kraft for å åpne.

•Tillat radiatoren tid for å varme opp. Radiatorer ikke gi øyeblikkelig varme og trenger tid for vann å angi og sirkulere i radiatoren. Radiatorer vanligvis tar mer enn 15 minutter å varme opp.

Tips og advarsler

  • Sikre bygningen kjele er slått på hvis radiatoren ikke er varme etter 30 minutter.