Hvor å låse opp barnesikringen på en KitchenAid oppvaskmaskin

June 16

Barnesikringen på KitchenAid oppvaskmaskin, også kjent som den "kontroll lås," endrer oppvaskmaskinens berøringstast kontrollpanelet for å hindre utilsiktet bruk av oppvaskmaskinen og stoppe uautorisert bruk. Uten låsen aktivert, kan et barn tilfeldigvis slår på oppvaskmaskinen eller endre innstillingene for en forhåndsinnstilt kjører syklus. Som oppvaskmaskinen er designet for rask push-nøkkel-innstillinger, for å låse opp denne funksjonen trenger du bare å trykke en enkelt kontroll-panelet.

Instruksjoner

•Sett fingeren på "Varme tørre" knappen på kontrollpanelet KitchenAid oppvaskmaskin og hold den på plass i omtrent fem sekunder.

•Fjern din finger og se hvis kontrollen låse lys har deaktivert.

•Trykk vilkårlig tast på kontrollpanelet for å se om du låste opp. Hvis kontrollen Lock-lyset blinker tre ganger, panelet ulåst ikke og du må prøve igjen. Hvis du fortsatt ikke låse opp panelet, kan du kontakte KitchenAid (se ressurser) for hjelp som oppvaskmaskinen er defekt og krever reparasjon.

Tips og advarsler

  • Aldri låse KitchenAid oppvaskmaskin med et barn tilstede. Gitt den enkle måten barnesikringen slås av og på, kan barn observere denne metoden har ingen problemer med å deaktivere låsen uten hjelp.