Hvor å lapp uregelmessig-formet hull i Drywall Sheetrock eller gips vegger og tak

September 19

I løpet av et renoveringsprosjekt - eller bare tid og alder - kan liten, uregelmessig formet hull vises i din gips eller gips tak eller vegg. Hvis disse hullene er små nok, kan du ofte reparere dem med gips tape og felles sammensatte alene. Hvis hullene er større, vil de kreve en del av gips eller sheetrock å fylle hullet. Den vanlige metoden for å reparere denne skaden er å kutte eksisterende gips tilbake til nærmeste stud eller bjelkelag på begge sider og kuttet en rektangulære eller firkantede stykke drywall å passe inn i hullet. Unngå følgende lagt til som rotete og opprette en tilpasset gips oppdatering som vil forlate en bedre finish og krever mindre tid og materiale. Prosjektet omtalt i denne artikkelen gjelder for runde hull i taket gips.

Instruksjoner

•Bruk et ark med papir og penn eller blyant å spore hullet. Plasser papiret rett over hullet og spore omrisset. Bruke et par saks eller et verktøy kniv til å kutte ut disposisjonen papir. Holde det til hullet i gips sørge for at det samsvarer.

•Skjære en firkantet del av gips noen inches større (i alle retninger) enn papir disposisjonen. Bruk et stykke drywall som er så tykk som eller tynnere enn, dybden av din hull.

•Score baksiden av delen gips lapp. Plass gips delen med skjermsiden ned på en flat overflate. Plassere disposisjonen papir i midten av baksiden av oppdateringen delen og spore rundt den. Bruke skarp verktøyet kniv, kuttet en poengsummen linje om halvveis gjennom kritt bare til innsiden av spor linjen (du vil din lapp litt mindre enn hullet slik at det passer når dekket i felles sammensatt). Deretter bruker verktøyet kniv, kuttet score linjer hver tomme eller så fra spor line til kanten av oppdateringen.

•Crack og skallet uønskede gips av lappen. Sluttproduktet du leter etter er en firkantet front laget av frontbord papir, med en bakre del av gips og backing papir av samme størrelse som din vegg hull. Gjør forsiktig gjelde press for hver av linjene som score til gips "popper." I utgangspunktet vil trykket tvinge kritt bryte langs linjene dine poeng til ansikt papiret. Når du har dukket alle din score linjer, sakte og forsiktig Skrell delene kritt ansikt papir.

•Adhere gips oppdateringen til veggen. Bruke en sparkel, bruke gips felles sammensatte eller lapp filler på baksiden av gips oppdateringen. Legg bare et tynt lag, som vil ansiktet papiret forbli selv med resten av veggen. Plass din lapp i hullet i veggen eller i taket, og husk å trykke fast på ansiktet papiret å presse ut overflødig sparkelmasse. Bruker sparkel, dekker fronten av lappen med felles sammensatt og bruk gips tape på bredt hull hvis de finnes. Etter flere timer med tørking, sand og maling.

Tips og advarsler

  • Du trenger bare om én og en halv tomme ansikt papir å gjøre din lapp overholde så kan du trimme den å matche konturene av lappen.
  • Unngå å bruke sterkt press på lappen til felles sammensatte har tørket for hvor lenge foreslått på emballasjen.