Hvor å lapp tekstur på en eksisterende vegg

June 23

Hvis du har en vegg i ditt hjem som har tekstur på det, har du sannsynligvis lagt merke til hvor mye mer interessant veggen ser enn en flat mur, og hvordan strukturen bidrar til å skjule eventuelle feil. Du kan også lagt merke til hvordan teksturen kan være slått av hvis noe gnir mot den. Hvis du har områder for tekstur, kan du gjøre disse områdene uten å gjøre om hele veggen. Trikset er å matche maling i både farger og tekstur, noe som kan kreve noen kunstneriske kreativitet på din del.

Instruksjoner

•Bruk gips kniv å skrape av løse deler av eksisterende teksturerte overflaten. Bruke maling skraper for å ta gjenværende overflaten ned til Bart, flat gips eller gips. Du bør ta av eksisterende teksturen så langt tilbake som nødvendig å komme til en solid overflate.

•DAB teksturerte maling på veggen i første skrapte ut området, bruker du tørrmur kniv bruke det tett over hele span du skrapt i trinn 1.

•Bruk en murskje arbeide teksturerte maling, etterligne eksisterende overflaten. Hvordan du gjør dette vil avhenge av eksisterende tekstur. Hvis det er i en serie av små, tilfeldig topper, trykk overflaten av murskje inn i maling og trekk den rett ned. Hvis det er tilfeldig linjer til puss, sette dem med kanten av murskje. Hvis det er en virvel mønster, angi murskje i puss og virvle det.

•Gjenta denne fremgangsmåten for hvert område i veggen som du skrapte ut. Se arbeidet på avstand ofte du søker teksturerte maling sørge for den nye teksturen er blandet med gamle.

•Let den teksturerte maling tørre over natten.