Hvor å lapp svømmebasseng gips

December 27

Hvor å lapp svømmebasseng gips

Gips vegger og gulv av svømmebasseng gir en strukturert overflate som gjør vandre og stående enklere samtidig ikke være for grovt på våte huden. Puss kan bli kuttet, brutt eller erodert over tid, men med grove kanter som kan forårsake skader og kutt. Reparere skadede svømmebasseng gips av lapp å fylle hullene og andre problemområder. Før du bruker en oppdatering, kan du forberede området for å sikre nye puss kan følge den gamle gipsen overflaten.

Instruksjoner

•Drain vann fra bassenget slik stykker av gips fjernet fra skadede områder ikke falle i vannet og vinden opp i bassenget filteret.

•Bruk en hammer og meisel å bryte noen løse biter av gips rundt området kan oppdateres. Også fjerne skarpe kanter eller overheng rundt sidene av skadet puss.

•Bruk meisel opprette flere divots og innrykk i området til oppdateringen. Dette vil skape mer areal for å overholde gips oppdateringen. Tørk området rent.

•Mix en syre vask gjelder for den skadede delen ved å kombinere 1 gallon av pool-rengjøring syre til 1 gallon av vann i en bøtte, anbefaler nettstedet Pool Center. Legge til syre til vann, aldri vann til syre.

Våt området med vannslangen i hagen. Helle syre blandingen over puss eller bruke den med en børste for mer presise program. Om 30 sekunder er lenge nok til at syren å sitte på gipsen, sier Pool Center. Skyll grundig med vannslangen i hagen eller en sprayflaske.

•Mix lapp gips materialer i en bøtte eller andre beholderen etter anvisningen på pakken. Legge til en akryl liming agent og vannet litt om gangen, fortsetter å blande komponenter til blandingen blir konsistensen av peanøttsmør. Legge konkrete fargestoff til blandingen, om nødvendig, å matche fargen på eksisterende bassenget puss.

•Moisten en murskje med en fuktig svamp og begynne å søke lapp gips blandingen. Trykk gips blandingen inn i hver divot og sprekk, bruke jevnt og sikrer ingen luftbobler eller tomme rommene som er igjen i puss. Fortsette å fylle den skadede delen med gips, med sparkel til å jevne den når den skadede delen er helt fylt.

•Tillat at lapp gipsen satt til 15 minutter, så våt ned kantene på lappen med en fuktig svamp eller tåke fra en sprayflaske. Glatte overflaten igjen. Utvidelse under innstillingen kan føre til overflaten for å bli ujevn, så den andre utjevning er nødvendig for å sikre underlaget er selv med resten av bassenget.

•Fyll bassenget, holde oppdateringen fuktig med din svamp eller spray flaske til lappet området er under vann. Oppdateringen avsluttes herding under vann. Inntil da, holde lappet området fuktig slik at den ikke forherde ujevnt eller tørke ut, som kan forårsake små sprekker.

Tips og advarsler

  • Du kan se etter hul flekker i puss ved å trykke dem lett med en hammer eller dra en kjede over gulvet i bassenget. Hul områder vil produsere en mye annen lyd enn områder som er solid. Bryte gjennom hul områder og lappe dem for å unngå problemer i fremtiden.
  • Bruk alltid vernebriller eller andre Øyevern når fjerne ødelagte gips og arbeider med syre.