Hvor å lapp hull i porselen fliser

December 5

Hvor å lapp hull i porselen fliser

De fleste ulykker som oppstår med din porselen flis vil forårsake sprekker eller chips. Imidlertid kan feil stykke møbler eller et tilfeldig artikkel droppet akkurat resultere i et hull i overflaten av din brikke. Hull kan også skyldes en tidligere chip venstre untended som til slutt slites ned. Mange fagfolk vil anbefale deg å fjerne flisen og erstatte den. hvorfor? Det er mer arbeidskrevende og vil tjene dem mer penger. For en anstendig reparasjon, spesielt for vintage eller andre vanskelig å finne steiner, kan du fylle hullet med epoxy.

Instruksjoner

•Mix sammen to deler vann og en delvis mild flytende såpe. Dyppe en myk klut i blandingen og bruke den til å nøye tørke ned ruten med hullet. Skyll fille og fjerne alle rensemiddel fra flis.

• Vent 24 timer på flisen tørke. Ikke anta at ruten er tørt fordi det føles tørre; vann kan bli fanget inne. Bruk en hårføner farten opp ved å blåse varm luft over flisen i 15-20 minutter.

•Mix begge delene av epoxy filler sammen på papir plate med en tre craft pinne. Kontroller at konsistensen er uniform gjennom. Spre forberedt epoxy over hull og arbeid det i så langt du kan.

•Bruk siden av craft pinne for å jevne epoxy som mulig. Vent en til to dager for epoxy til å definere. Hvis epoxy er for høy, forsiktig sand det med fin-korns slipepapir til det er selv med flis overflaten; Pass på at du ikke skade overflaten av arket.