Hvor å lapp helles betong vegger

March 21

Hvor å lapp helles betong vegger

Sprekker og hull i helles betong vegger føre til vann lekkasje eller foundation ustabilitet. I de fleste tilfeller, kan de permanent lappet eller reparert med kommersielt tilgjengelige produkter laget for denne jobben. Noen forberedelser må gjøres for å sikre at området som skal repareres vil holde lapp materialet riktig. Dette kan gjøres med enkle håndverktøy som er ofte funnet i noen gjør det selv verktøykasse.

Instruksjoner

•Prepare området kan oppdateres. Bruke en hammer og en kald meisel undergrave eller omvendt skrånet kantene. Denne handlingen kan utvide hydraulisk sement å utvide utover i sprekk eller hull, og ta på sidene av brudd. Når den chiseling er ferdig, pensle området med en stiv Bristol børste for å fjerne alle løse partikler.

•Mix opp en gruppe med hydraulisk sement i en bøtte med vann. Følg bestemte blande instruksjonene for produktet du har og alltid blande opp mer enn du vil bruke, bare i tilfelle.

Legg opp en murskje med sement og skyv den dypt inn i området som skal repareres. Trykk i sementen så langt du kan, og jevne ut området en gang sement er utlignet. Hydraulisk sement setter opp raskt, så jobbe raskt.

Tips og advarsler

  • Selv om hydraulisk sement er lett å arbeide med og kan finnes på nesten alle jernvarehandel, det er mange andre betong lapp produkter som passer dine behov.