Hvor å lapp eksponert samlet betong

October 14

Sement i en betongplate har vanligvis overflatelaget av samlet i en eksponert samlet skive trygt på plass. Noen ganger, skjønt, dette hold mislykkes, og deler av samlet bryte ut. Med tapet av samlet utvikler hellen overflaten skallet lapper eller depresjoner. For å gjenopprette utseendet på skive, må du oppdatere disse skadede områder. En epoxy blanding, kombinert med ny samlet, gir oppdateringen du trenger. Med oppdateringen, ikke bare vil du gjenopprette utseendet på plate, men du skal holde skaden sprer seg.

Instruksjoner

•Rengjør overflaten av den skadede delen av betong med pH-nøytralt rengjøringsmiddel og en svamp. Fjerne all smuss tilstede samt noen løs samlet fra området. Bruk svamp for å fjerne noe vann fra den skadede delen etter rengjøring, og deretter la betongen tørke.

•Fyll single-komponent epoxy i en kopp og legge betong sand til mix, omrøring med en blande pinne før du oppretter en glatt, spreadable lime.

•Spread epoxy lim inn over det skadede området, fylle noen hull i overflaten av betong med en sparkel. Dekker overflaten til samme nivå som omkringliggende betong samlet, så glatt med kitte kniven.

•Spread det samme slags samlet med betong skive over epoxy, og trykk bestemt samlet inn i overflaten på lim. Prøve å oppnå samme slags samlet dekning som sett over resten av betongen. Trykk samlet inn epoxy dypt nok til å matche høyden på omkringliggende samle betong.

•Sweep flere av betong sand over epoxy laget å fylle ut mellomrommene mellom samlet. Tillate epoxy til å kurere 24 timer. Feie overflaten igjen for å fjerne løs sand eller samlet.

•Spread et lag av betong fugemasse over lappen. Bruk en maling roller for å trykke tetningsmasse rundt samlet. Tillate tetningsmasse tørke 48 timer før du bruker betongen.