Hvor å lapp Drywall fuktskader fra dusj

November 4

Hvor å lapp Drywall fuktskader fra dusj

Vann skvettet gjentatte ganger på gips, som fra en dusj, kan til slutt føre til det området av veggen for å smuldre og falle fra hverandre, etterlot et hull. Bruk gips lapp sammensatte og mesh screening for å fylle ut og patch hull i Bad veggene. Alle materialer for denne reparasjon jobb er tilgjengelig på maskinvare og hjem forbedring butikker. Avhengig av omfanget av skaden, kan det ta to dager eller mer å fikse dype hull, tid for lapp sammensatte tørke som du legger til flere lag.

Instruksjoner

•Juster den dusjhode og en gardin eller en dør så vann streik ikke gips. Hvis fuktighet problemet omfatter lekkende rør inne i veggen, har en rørlegger fikse problemene før du prøver å reparere veggen. La veggen tørke helt før du fortsetter.

•Skjære et stykke fleksibel skjermen materiale med saks til omtrent samme størrelse som hullet kan oppdateres.

•Skyv fleksibel skjermen materialet i hullet, trykk i midten så kantene av skjermen passer langs innsiden kanten av hullet. Skjermen materialet gir gips sammensatte noe å klamre seg til for lapp store hull.

•Arbeid lapp sammensatte i den skadede delen med en sparkel. La sammensatte tørr overnatting hvis fylle dype hull, deretter bruke ytterligere lag til skadet plassen er fullstendig utfylt.

•Sand veggen glatt med fine-korns slipepapir. Tørk av overflaten med en fuktig klut for å fjerne støv fra lapp sammensatte.

•Paint reparasjon i en matchende farge med omkringliggende muren, bruke det med en berg børste for en jevn, selv strøk.