Hvor å kvitte seg med vann merker på dusj glassdører

March 5

Dusj glassdørene kan lage en skarp, elegante appell i et bad. Disse portene kan rengjøres lett, når du vet riktige produkter du bruker. Det er adskillige kommersielle produkter å rydde og kvitte seg med vann merker, men disse elementene kan være dyrt og er ikke alltid effektiv. I stedet, gjør din egen dusj renere som vil rense, desinfisere og eliminere vannflekker med letthet.

Eddik

Eddik er et billig produkt vil rense, desinfisere og fjerne vann merker i dusj glassdørene. I en sprayflaske, blande to kopper vann og en kopp destillert hvit eddik (tilgjengelig på enhver matbutikk). Spray løsning på glasset, la det sitte i noen minutter og deretter tørke rengjøre med en klut eller svamp. Dette vil bryte opp noen mineralforekomster og etterlate en stripefrie, glitrende glans. Gjenta som nødvendig for å holde Dusjdører ser sitt beste, og også vurdere å bruke denne løsningen som en Universal dusj renere for badekar vegger og gulv også.

Oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel også fungerer godt til å rengjøre, fjerne vannflekker og opprette en strålende glans på dusj glassdører. I en sprayflaske, bland en kopp vann og to spruter flytende oppvaskmiddel. Spray Dusjdører, og gni den ren med en fuktig klut. Oppvaskmiddel er utformet for å bryte opp fett og smuss, noe som gjør dette til perfekte badekaret rensemiddel som er trygt for dører, vegger og med dusj gulvet.

Alkohol

Alkohol fungerer også effektivt for å eliminere vann merker på dusj glassdørene. I en sprayflaske, bland en kopp vann med en kopp isopropyl rubbing alkohol (tilgjengelig på alle dagligvarebutikk eller stoff butikken). Spray døren, la sitte et øyeblikk, og gni den ren med en klut. Gjenta etter behov til alle vann merker er borte, og også vurdere å bruke denne løsningen som en vanlig dusj renere som desinfisere og eliminere vannflekker.