Hvor å kvitte seg med vann i kjelleren

January 17

Vann kan samle i en kjeller av mange grunner: flom, kraftig regnvær, vaskemaskin funksjonsfeil eller lekker eller ødelagt rør. Selv omfanget av vann kan variere fra en mindre flom med små pytter hele gulvet til en fullskala flom med flere fot vann. Uansett hva graden er umiddelbar fjerning av vann nødvendig for å hindre skade elementene i kjelleren, mold og mugg fra utviklingsland og en ubehagelig lukt fra som følge. Kontroller at du slår av elektrisitet i kjelleren før for å hindre ulykker eller sjansene for elektriske.

Instruksjoner

Hvor å kvitte seg med vann i kjelleren

•Assess omfanget av vannet i kjelleren. Hvis kjelleren har små pytter vann, bruk en tørr håndkle eller en mopp over dem og avløp overskytende vann i en bøtte. Hold gjør dette før alt vannet er gjennomvåt bort og samlet inn i bøtte. Åpne vinduer å tillate frisk luft å komme inn, og slår strømmen igjen så du kan kjøre en fan å tørke opp gulvet.

•Rent en sump pumpe hvis du ikke eier en for en stor flom med flere fot vann i kjelleren, drenering ut 2 fot vann i døgnet. Pumpe mer aggressivt kan svekke utenfor jord, forårsaker kjelleren til hulen. Et alternativ til en sump pumpe er å bruke to eller flere bærbare små pumper, men sørg for at du kobler disse til en stor diameter avløp slangen eller hageslange. Også fjerne vannet så langt borte fra huset som mulig for å hindre at reentering kjelleren. Starte pumpe fra delen i kjelleren som vil tåle mest skade på grunn av flomvann eller det høyeste punktet der vannet som akkumulert er på laveste nivå.

•Den antallet dager det tar for å fjerne alle flomvann fra kjelleren avhenger av størrelsen og mengden av vannet som akkumulert. Det kan ta alt fra en dag til flere dager siden du ikke vil være drenering ut mer enn 2 fot hvert døgn. Når alt vannet er fjernet, slå på fans og åpen alle Vinduer tørke kjelleren. Forhindre vinduer som kan åpnes hvis det regner ute og arbeide med fansen bare. Du kan også bruke en avfukteren å tørke av kjeller, men sørg for at alle dører og Vinduer er lukket før du slår den på.