Hvor å kvitte seg med svovel lukt i godt vann

October 4

Hvor å kvitte seg med svovel lukt i godt vann

Når du hører noen snakke om godt vann, vil du vanligvis hører dem snakke om det fryktelige "råtten egg lukten." Som lukter råttent egg er faktisk hydrogensulfid, også kjent som H2S, som oppstår som følge av bakteriell nedbrytning av organisk materiale eller når mennesker eller dyr avfall er introdusert i vannforsyningen. Hydrogensulfid er vanligvis ikke skadelig for mennesker, men som ønsker at lukt i deres vann? Ved å følge disse trinnene, kan du slå din stinkende vann i friskt, rent-smelling vann.

Instruksjoner

•Purchase vann på lokale avdelingen eller matbutikk bruke mens brønnen blir behandlet. Du må kjøpe nok vann til å vare i 24 timer. Din vil ikke være tilgjengelig i denne perioden.

•Fjern alle vann bløtgjøringsmiddel purifiers og filtre fra vannforsyning systemet. Hvis kjøleskapet har en ismaskin, slå den av også.

•Fjern lokket til brønnen og hell i 3 gallons av standard husholdning klor.

•Circulate vann ved å feste din vannslangen til en utendørs vannkilde og slå den på, slik at det å løpe fritt i plenen. Fortsette å kjøre vann før du kan lukte klor i vannforsyningen. Dette vil bety blekemiddel har sirkulert gjennom vannet i brønnen, snart behandling.

•Shut av vannet når du kan lukte klor. Plasser lokket tilbake på brønnen, og la det godt å hvile i 24 timer.

•Vri på vannet i huset etter 24 timer har gått og la den kjøre til du ikke lenger kan lukte klor. La vannet gå gjennom alle kraner i hjemmet, sikre ferskvann leveres til alle. Når du ikke lenger kan lukte klor, vet du klor behandling har drept bakterier som skapte H2S gassen, vannet er oppdatert og det er trygt å drikke.

Tips og advarsler

  • Det er andre godt vannbehandlinger, som vann filtre, men de er ikke like effektive fordi de ikke drepe bakterier som skaper støtende gassen.
  • Husk på at byen vannforsyning har klor i drikkevannet. Renseanlegg bruke klor som en del av sanitær. Så, den lille mengden som vil stå i din vil ikke skade deg og din familie.