Hvor å kvitte seg med sukker maur i kjøleskap

October 14

Hvor å kvitte seg med sukker maur i kjøleskap

Har maur i kjøleskapet kan ødelegge mange måltider. Sukker maur kan ta over et kjøkken og kjøleskap raskt og kan være vanskelig å fjerne når etablert. Selv om sukker maur ikke bite eller sting, å ha dem i maten kan øke helse bekymringer og i beste fall er bare ubehagelig. Få sukker maur ut av kjøleskapet og nyt maten igjen.

Instruksjoner

•Hold huset, spesielt kjøkkenet, ren å avskrekke sukker maur. Den beste måten å kvitte seg med sukker maur er å gjøre hjemme som skjemmende dem som mulig. Tørk alle tellere og mopp gulv. Rydde opp noen gamle, fastsittende mat som kan være på tabeller eller bunnen av stolene. Sukker maur flokk til matflekker på klær, så hold tøyet fanget opp også. Ikke glem å vaske ut alle din søppelbøtter.

•Rengjør kjøleskapet grundig fra topp til bunn. Tørke ned alle flater i kjøleskapet. Ta ut skarpere skuffer og vaske dem med såpe og vann. Utslette innsiden av smør kjøligere og egg holdere Hvis kjøleskapet har dem. Bruke en smør kniv for å skrape opp gamle, dried-up mat eller søl om nødvendig. Avrime fryseren ved behov og rengjør alle flater. Tørk ned på utsiden av kjøleskapet. Når du er ferdig, bør kjøleskapet være plettfrie innvendig og utvendig. Tørk alle skap der du lagrer nonrefrigerated mat og sørge for at de er smule-fri.

•Lagre alle kjøling mat i lufttette beholdere, spesielt søtsaker; Hvis mulig unngå å lagre godteri hele til infestation er borte. Lukk alle glass, kartonger og flasker tett. Tørk av utsiden av glass og flasker til fjerner mat produktet har sølt eller dryppet ut. Også lagre nonrefrigerated mat som har blitt åpnet i lufttette beholdere for å unngå å tiltrekke seg sukker maur til andre steder på kjøkkenet.

•Rengjør opp søl umiddelbart. Tørke opp søl er spesielt viktig i kjøleskapet hvis du ønsker å kvitte seg med sukker maur. Men ikke overse søl helst kjøkken eller spiskammeret.

•Bruk boraks å kvitte seg med sukker maur i kjøleskapet. Bland en spiseskje av boraks med litt vann i en liten beholder. Kontroller at beholderen er tydelig merket slik at ingen tilfeldigvis vil drikke det - denne blandingen er giftig og bør brukes med forsiktighet. Plasser beholderen av kjøleskapet på stedet sukker maurene bruker mest inn kjøleskapet. Denne metoden har best sjanse til å drepe dronningen sukker maur, hvilke ville opphøre infestation.

Tips og advarsler

  • Bruk bare sakte-fungerende agn, for eksempel boraks. Hurtigvirkende baits vil gjøre sukker-ant infestations verre i stedet for bedre - maurene vil avle mer i svar.