Hvor å kvitte seg med sugekoppen merkene på bad flis

October 12

Hvor å kvitte seg med sugekoppen merkene på bad flis

Sugekopper fungere som praktisk enheter for å sikre veggtepper eller levere kroker ikke eksisterer. I stedet for å opprettholde skader til en bad flis vegg, kan du utvide lagringsplass med bruk av sugekoppen kroker. Når sugekopper følges flisen lengre tid før fjernes, etterlater de ofte sugekoppen merker. Disse mindre flekker kan skyldes kjemikalier i sugekopper eller fukt-kjærlig stoffer, som mugg, voksende bak sugekoppen. Hjem rettsmidler rense disse flekker og tilbake din brikke til ren tilstand.

Instruksjoner

•Dampen en ren svamp med vann og klem ut fuktighet.

•Sprinkle natron til det fuktighet svampen. Skrubbe stedet for sugekoppen merke på flisen og la bakepulver å sitte på overflaten i en minutter. Natron er en mild selvheftende og er trygt å bruke på flisen overflater.

•Fyll en sprayflaske med 1/2 kopp hvit eddik og 1 kopp vann. Spritz utvannet eddik på flisen veggen der bakepulver er utlignet. Blandingen vil boble og skum, arbeider for å løsne flekken igjen av sugekoppen.

•Dampen en ren klut og tørk av natron og eddik kombinasjon, sammen med sugekoppen merke. Tørr bad flis overflaten med en ren, tørr klut.