Hvor å kvitte seg med støv Mites i sengen

September 20

Støvmidd spise døde hudceller som folk stadig kaste. I løpet av natten, når du ligger i et lite område i lengre tid - bygge din døde hudceller, gir perfekt fôring bakken for støv mites. Støvmidd er vanligvis ikke skadelig, men fleste liker ikke tanken på å dele deres seng med insekter. Det er flere trinn du kan ta for å holde sengen fri for støv mites.

Instruksjoner

•Fjern alle sengetøy fra sengen, inkludert putevar fra puter. Hvitvaske sengetøy med 1/4 kopp vaskemiddel i hotteste temperaturen tillatt for det bedding stoff.

•Stuff puter inni en plast pose. Sikre posen lukket. Angi plastposen utenfor i solen i flere timer. Som solen slår på plastposen, vil temperaturen inni posen begynne å stige og drepe støvmidd og i puten.

•Sett møbeltrekk vedlegget til støvsugers slangen. Kjøre møbeltrekk vedlegget over oversiden av madrassen. Snu madrassen og gjenta prosessen. Gni møbeltrekk vedlegget over boksen våren også. Dette vil ikke drepe alle støvmidd, men vil redusere mengden av dem i sengen. Dumpe vakuum beholderens innholdet i en forseglet søppelpose og sted utenfor din hjemmefra.

•Desinfiser madrassen med en håndholdt dampbåten. Flytt dampenheten over toppen og bunnen av madrassen samt boksen våren på samme måte som med møbeltrekk vedlegget. Angi madrass og boksen vår i direkte sollys i fire til fem timer.

Tips og advarsler

  • Vurdere dekker madrassen med et plastdeksel å redusere mengden av støv mites i sengen.