Hvor å kvitte seg med stående vann i gjennomgangen plass

April 5

Stående vann i gjennomgangen plass kan skape alvorlige problemer for huseiere. Vann kan føre til mugg, tre råtne og tiltrekke termitter og andre skadedyr. Fjerne en stor mengde vann ikke er for vanskelig å gjøre på egen hånd, så lenge du har riktig utstyr.

Instruksjoner

Fjerne vannansamlinger

•Få en vannpumpe med lang drenering slange. Hvis du ikke har en immersible vannpumpe, vil mange butikker tillate deg å leie en. Sette pumpen i vannet, og Kjør slangen utenfor, så langt fra huset som mulig. Jo lenger du får slangen, jo mindre sannsynlig er det at vannet vil renne tilbake til Spacet kravlesøk.

•Still opp pumpen etter fabrikanten retningene og slå den på. Kontrollere nivået av vannet regelmessig for å observere pumpens utvikling. Hvor lang tid det tar før vannet renne avhenger av mengden vann.

•Rengjør opp små bassenger vann med en butikk vac. Bruk en våt/tørr butikk vac etter vannpumpen har drenert meste av vannet. Hvis det er en masse vann igjen, må du tømme shop vac ofte.

•Thoroughly tørr gjennomgangen plass med Romoppvarmere og fans. Legge ned skrap stykker av papp å beskytte baser av fans og plass varmeovner fra eventuell gjenværende fuktighet. Pass på at overflaten av papp er tørt. Plasser Romoppvarmere i gjennomgangen plass med vifter luften sirkulere. Pass på at det er ikke stående vann nær enheter eller deres ledninger. La space varmeovner og fans til å kjøre i minst 24 timer slik at gjennomgangen plass er tørket ut.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke fjerner alle fuktighet, må du få en gjennomgangen plass luftfukter. Plass disse som plass varmeovner og fans.
  • Bruk klær at du ikke tankene å bli skitten.