Hvor å kvitte seg med små ormer i badekaret

July 21

Hvis du har noen gang gikk i badekaret ditt for et avslappende bad og møtte lille ormen som skapninger, vil du sannsynligvis vite hvordan å få dem ut og hvorfor de var i badekar i første omgang. Disse ormene er egentlig ikke ormer hele men larver møll fly. Også kjent som avløp fly, moth fly vanligvis vanker områder som fuktighet er til stede, for eksempel badekar og synker. Insekt Larvene vanligvis ser ut som ormer og er bein, grå og vanligvis om 3/8 tommer lang. Heldigvis, bli kvitt moth fly og avkom er ganske enkel.

Instruksjoner

•Scrub området rundt din Badekar avløp. Moth fly larver pleier å feed av geléaktige materiale som ofte former rundt avløp. Bruk renne renere og en svamp eller skrubbe børste for å rense området. Vask minst en gang i uken for å holde den området bakterie - og larver-fri. Hvis du har en septiktank, bruk sikker septisk rengjøringsmidler.

•Still en felle over avløpet. Dekker undersiden av plast margarin beholder lokk med et tynt lag med vaselin og plasser det på avløpet. Den nye fluer og larver vil trolig bli fanget inne klissete stoffet. La renset fellen på avløpet til samlingen har opphørt.

•Rengjør rørene som leder opp til dusjen renne med lange håndtak, stiv pensel. Rengjøring rørene kan eliminere den geléaktige sot der Larvene feed og avskåret deres matforsyningen, som vil føre dem til å omkomme.

•Apply en aerosol insektmiddel til Larvene som er trygge å bruke innendørs. Insektmiddel vil drepe larvene, men de vil fortsette å komme tilbake hvis ikke du fjerner deres matkilde. De fleste insektmidler gå direkte på Larvene; men Les instruksjonene på produktet ditt for best resultat.

Tips og advarsler

  • Reparer eller ellers sel alle hullene, sprekker eller hull i din Vinduer, dørene eller foundation å hindre møll fluene fra komme inne i ditt hjem og forlater Larvene i badekaret ditt.