Hvor å kvitte seg med sigarett lukt fra et hus

January 20

Hvor å kvitte seg med sigarett lukt fra et hus

For å bli kvitt plaging sigarett røyk fra huset du må rengjøre rommet grundig. Hvis noen bare kom inn og hadde en sigarett, kan du bare spray noen air freshener å fjerne lukt, men for boliger som er mettet med lukten, felles luftrensere gjøre ikke triks. Slike områder krever rengjøring for å eliminere lukten.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes og rense alle stoff overflater. Ta ned selv dusjforheng, gardiner og sengetepper, og vask dem alle. Ta dekker off stoler og sofaer, og vaske dem hvis du kan. Hvis du ikke kan fjerne dekslene, bruke et teppe renere med en slange vedlegg og rengjør overflaten så mye som mulig. Ikke glem å også rengjøre puter.

•Tørk av Windows. Sigarettrøyk etterlater en film på nonporous overflater. Dette vil også være et godt tidspunkt å tørke ned blindene med en renere. Tar fra sigaretter gule og discolors blindene.

•Vaskestasjonen tømmes alle vegger med en renere. Hvis problemet vedvarer, Male veggene. Bruke en primer først og deretter velge en maling med lav VOCs (flyktige organiske forbindelser). De er bedre for deg og miljøet.

•Rengjør gulvene. Feie og mopp alle harde gulv overflater. Vakuum og rengjør alle tepper. Hvis du ikke har et teppe renere, spre litt natron på gulvet og la det stå i ca 30 minutter, deretter vakuum. Natron er en fint gulvteppet deodorizer.

•Vaskestasjonen tømmes leker, kaste tepper og tørke ned alle benkeplater og skap. Ikke glem å rydde blader og andre lysarmaturer.

Tips og advarsler

  • Sette en skål av eddik i hvert rom for et par timer. Det vil slikke gjenværende røyk.