Hvor å kvitte seg med røyk lukt fra brann

August 12

Branner, forårsake hvis de ikke ødelegge et hus, mye røyk skade alle husholdningsartikler som overlevde flammene. Røyk gjennomsyrer tekstil møbler, møbler, vegger, loftet, klær, tepper og draperier. Rask handling er nødvendig for å redde disse elementene, og ringer en profesjonell utdannet i brann rengjøring er best. Det er noen nødprosedyrer et hus kan gjøre for å hindre ytterligere skade før brann rydde opp spesialister kommer.

Instruksjoner

•Ta møbler utenfor tørke av, hvis den fikk våt mens å sette ut brann. Selvfølgelig, virker dette bare hvis klimaet er tørr. Når du flytter møbler, være forsiktig med å gni sot i stoffet. Håndtere møblene så lite som mulig etter at den er utenfor. Løft puter av stoler og sofaer.

•Gi store vifter inne i huset ditt. Det er viktig å tørke ut teppe og veggene, så de ikke mugg. Åpne alle vinduer og dører til leie i luftstrømmen.

•Ta din klær, håndklær, gardiner og sengetøy utenfor, og henge dem opp. Lage en midlertidig klessnor hvis nødvendig. Så snart du kan ta din klær til en tørr renere eller rense den selv etter etiketten instruksjonene. Prøv å vaske mesteparten av din klær i en vaskemaskin, legger til en kopp eller mer av eddik med vaskemiddel i hver belaste å nøytralisere røyk lukten. Ta noen klær som fortsatt lukter røyk en tørr renere.

Er en profesjonell komme inn og gjøre ozon behandling på din møbler. Ozon behandling bryte opp i røyk molekyler og blir kvitt lukt. Ozon behandling kan gjøres i hjemmet som ble rammet av brann, hvis det er et stort rom som kan tettes av. Alle møblene plasseres på ozon-rommet. En ozon generator vil bli satt i rommet. Rommet vil være helt avsperret, og ozongeneratoren vil kjøre i 24 timer eller lenger til lukten er borte.

Er en profesjonell å rengjøre røyk lukt fra huset, vegger, loftet og luft kanaler. Hvis denne rengjøring ikke er gjort riktig, selv om huset kan lukte ren, i varmt vær røyken frigis fra veggene og gjennomsyre huset igjen. Brann oppryddingen spesialist vil utføre termisk tåkete for å åpne porene i tre og tørr mur og slipp røyk lukt. Profesjonelt vil også rengjøre alle luftspaltene i huset med en spesiell kjemisk. Fjerne isolasjon på loftet og erstatte den med nye. Isolasjonen vil sannsynligvis beholde røyk lukt.

•Hvis du har peis, har en profesjonell komme og rense lukt fra peis og skorstein.