Hvor å kvitte seg med riper på en elektrisk kveilet utvalg

September 9

Hvor å kvitte seg med riper på en elektrisk kveilet utvalg

En elektrisk coil er en komfyr med elektrisk-drevne coil-brennere. Området er emalje belagt i farger som hvit, svart eller beige. Selv om emaljen er veldig slitesterk, riper fra matlaging apparater, skarpe utstyr. En enkel metode for å fjerne riper fra et elektrisk coil utvalg benytter et rengjøringsmiddel - en melamine skum viskelær. Hvis viskelæret ikke virker, bruker en annen metode apparatet maling for å utføre oppgaven.

Instruksjoner

Melamine skum viskelær

Slå av komfyren og brennerne. Komfyren må være kule før du berører den. Kombinere varmt vann og en spiseskje med oppvaskmiddel i en rengjøring bøtte. Lev en bomull klut i bøtte og ring det ut. Rengjør de riper områdene med mettet bomull klut til å fjerne fett og smuss. Tørk riper området med en tørr bomull klut.

•Våt en melamine skum viskelær med vann og ring det ut i hendene. Skrubbe riper med skum viskelæret. Skum viskelæret fjerner mindre riper.

•Tørk unna rester fra skum viskelæret med en fuktig bomull fille.

Apparatet maling

•Velg en apparatet finpusse maling farge som samsvarer med området. Apparatet finpusse maling selges hjemme forbedring butikker i en rekke farger.

•Apply en liten mengde apparatet finpusse maling å renset riper området. At malingen tørke i 30 minutter.

•Trykk maling med fingeren for å bekrefte den er tørr. Bruke en liten mengde finpusse maling på nytt om nødvendig.