Hvor å kvitte seg med nye tre lukt

July 4

Hvor å kvitte seg med nye tre lukt

Noen liker lukten av friske snitt tre, nye møbler eller innsiden av en nybygd tømmerhytte. Hvis du ikke er en av disse menneskene, kan lukten av ny tre være en ubehagelig tilstedeværelse i hjemmet til den endelig forsvinner. Siden det kan ta en stund for nye tre lukten å forsvinne av seg selv, bruke riktige prosedyrer og forsyninger til å bli kvitt nye tre lukt uten å skade veden overflaten.

Instruksjoner

•Åpne vinduene på rommet påvirket av nye tre lukt. Tillate frisk luft å sirkulere gjennom rommet i flere timer om dagen, hver dag, til lukten er borte.

•Kontroller en løsning som inneholder 1/2 gallon hvit eddik og 1/2 gallon varmtvann. Vask veden overflaten med deodorizing løsning. Ikke skyll eddik løsningen etter vask - bare tørke veden overflaten tørt med en ren klut.

•Plasser et tre element liten nok å passe i en plast søppel posen inni posen. Legge til noen få stoff skyllemiddel ark og Lukk posen. La tre elementet beholdes stoff skyllemiddel ark for et par dager å fjerne tre lukten.

•Treat en større veden overflaten, for eksempel en tabell eller gulvet, ved sprinkling bakepulver over overflaten. La pulveret til å absorbere ny tre lukten fra treet som setter over natten. Vakuum bakepulver neste dag.

•Deodorize rommet som lukter av nye tre med lukt-absorberende poser. Kutte gamle nylons på knær og fyll halvveis med kull-basert kattesand. Knytte toppen av nylons knop å søppel falle. Sett katten søppel poser hele rommet, med tre eller fire til et rom for å absorbere ny tre lukt.

Tips og advarsler

  • Fyll grunne boller halvveis med hvit eddik. Angi skåler i rom med nye tre lukt. Erstatte eddik hver dag til tre lukten er borte.
  • Erstatning cedar chips eller kanel og nellik for kattesand i nylons.