Hvor å kvitte seg med mus med Cat urin

September 10

Mus kan være en usunn og irriterende ulempe i en husholdning. Siden kattene og mus er en naturlig nemesis for hverandre, kan duften av cat urin enkelt kjøre unna nysgjerrighet mus langt fra hjemmet ditt. Den beste måten å holde mus bort er med brukte kattunge søppel slik at lukten av urin blir tydelig til mus, men ikke for deg, din familie eller huset gjester.

Instruksjoner

•Bruk unscented kattunge søppel i kattens-boksen hvis du ikke allerede. At mus å lukte katten urin, må kattunge søppel ikke dekke opp duft med parfyme og lukt-blokk funksjoner.

•Figure ut hvor musene går oftest i hjemlandet og hvor de inn eller forlate. Holde og øye med Mus avføringen, som er liten og mørk ovaler, og steder de kan har tygget. Dette kan inkludere baksiden av spiskammers eller skap, åpninger, sprekker under Vinduer eller dører, sprekker i grunnlaget, vegg hjørner og andre svært liten innganger. Når du forstår hvor de regelmessig går, kan du bestemme hvor du skal plassere katten urin.

•Sett på hanskene. Bruk scooper for å fjerne kattunge søppel fra kattens søppel boksen. Kontroller at det er brukt kattunge søppel der katten har urinerte. Samle et par store kuler (størrelsen på en stor håndfull) og sette dem inn i en krukke eller beholder. Ikke dekk beholderen med lokk.

•Remember hvor mange områder eller innganger du funnet hvor musene tilsynelatende har besøkt. Med dette nummeret i tankene, fyll mange beholdere eller glass som du trenger.

•Plasser hver av disse beholderne holde brukte katten urin ved de angitte mus områder og innganger. Hold beholderne i disse områdene for to dager, og kast brukte søppel og fylle med en ny gruppe. Hvis du ser nye Mus avføringen oppstår i et annet område eller inngangen til hjemmet ditt, kan du plassere en fersk beholder av brukte kattunge søppel i dette området. Dekker hvert sted se du bevis på mus skal drive ut mus innen to uker fordi det vil bli klart for dem som er et vanlig rovdyr i området.

•Hold et nært øye på når Mus avføringen helt slutte innen husholdningen. Når du ser dette, fjerne alle beholdere og kast. Hvis du begynner å se Mus avføringen igjen, Gjenta dette.

•Pass på at mus ikke kan angi lett i fremtiden av prøvetrykk huset. Forsegle alle entryways mus kan få med ekstra padding eller fasader på dører og Vinduer og sørg for å holde hus veldig rent.

Tips og advarsler

  • Hvis du har beholdere av kitty kull utenfor i visse områder, må du endre det når den blir våt fra regn eller fuktighet.
  • Pass på å bruke hansker eller vask med desinfiseringsmiddel etter avhending av Mus avføringen eller død mus, som de kan være farlig for helsen din. Hvis du har barn eller dyr i husholdningen, Vær svært forsiktig med å plassere beholdere av brukte kattunge søppel rundt huset, som det er en fare for din familie og andre dyr.