Hvor å kvitte seg med mus i en Trailer hjem

July 19

Fordi tilhengeren boliger er vanligvis noe hevet over bakken, og fordi de er produsert, finnes det flere flere jobber og måter som mus og pilegrimer kan gjøre vei i. Det finnes flere forskjellige metoder å fange og drepe gnagere, i tillegg til å ta forholdsregler å sikre at mus ikke fortsetter å komme inn i hengeren hjemme.

Instruksjoner

•Bruk mus feller. Mus-feller er den rimeligste metoden for gnager kontroll. Det er to forskjellige typer - tradisjonelle og Human. Den tradisjonelle "spring" typen, som er en metallisk stang det springs stengt på musen, drepe den, når det plasserer vekt på spaken. Human fellen fange musen i en liten metallboks slik at det kan bli sluppet tilbake i naturen. Disse feller i hjemmet, som du sannsynligvis ikke vil andre dyr innestengt eller stjele agn.

•Bruk musen gift. Dette er en annen rimelig gnager kontroll. Men hvis du har kjæledyr, er det viktig å sette den på et sted hvor de ikke får frem det. Musen giften kan drepe hundene og kattene hvis mye blir svelget. Plass giften rundt noen åpninger, hull og mørke steder i trailer hjemme. Igjen, det kan ikke være best å sette giften utenfor under hjemmet, som kan skade andre dyr.

•Hire en exterminator. En profesjonell exterminator kan komme og spray for gnagere. Mange ganger, dette gjøres raskt og visse kjemikalier vil ikke skade andre kjæledyr. Dette er et godt alternativ for når du ikke er sikker hvor musene hekkende eller hvor de kommer. En exterminator kan sprøyte hele trailer hjem. Mens dette er en kostbar alternativ, kan det være den mest kostnadseffektive fordi du ikke konsekvent lommepenger på feller.

•Få en katt. Hvis de tillates trailer hjemme, kan en katt være et godt alternativ. Dette er den mest naturlige måten av Skadedyrkontroll, som kattene er åpenbart mousers og elsker å jakte og drepe mus. Men må du innse at dette kan bety at katten vil bringe deg død mus som et trofé eller katten du tar inn i hjemmet ditt ikke er den beste musen. Det er lurt å oppta en voksen katten fra en Le eller eier hvem vet hvis de er gode jegere. Kattene opp på gårder er vanligvis god mousers også.

•Patch opp hull for å unngå mus kommer. Hvis du har prøvd alle alternativene tidligere, er det på tide å gjøre noen forebyggende tiltak. Gå rundt trailer hjem og dekke eller segl (Bruk caulk eller andre relevante tetningsmasse) alle hullene eller åpninger at mus å få i. Dette inkluderer døråpninger, rundt ovnen eller andre apparatet hook-ups og sprekker i gulv eller vegger.