Hvor å kvitte seg med muldvarp problemer

July 21

Hvor å kvitte seg med muldvarp problemer

Føflekker er underjordiske diggers vanligvis spiser feil og ormer tilstede under jorden. Noen ganger kan muldvarpene også spise anlegget blader eller røtter. Hovedproblemet med føflekker er at de forstyrre jord og forstyrre plantevekst. Det er flere måter å eliminere problemet med føflekker uten å drepe dyrene. Innen et par ukens bør plenen være helt mole-fri.

Instruksjoner

•Capture muldvarpene når de graver nær overflaten av jord. Se jord for støt vises. Når humper vises nær toppen av jord, en føflekk er å grave. Grave foran en av disse stier å avsløre graving føflekken. Når mole er utsatt for lyset, blir det forvirret, gjør det enkelt å hente og plassere i en felle. Innskudd muldvarpene i et land plassering som ikke er nå fylt med avlinger. Gjenta til alle føflekker er borte fra verftet.

•Spray plenen og planter med et insektmiddel i slutten av våren. Dette vil drepe de fleste av bugs tilstede i gården eller hage, en stor del av en føflekk kosthold og dermed ã¸delegge. Muldvarpene flyttes et annet sted når det ikke lenger noen mat til dem å spise i hagen din.

•Spray en muldvarp frastøtende over alle planter i hagen eller hagen. Føflekker liker ikke castor olje, og anvendelsen av denne løsningen vil forhindre føflekker grave under bakken i hagen din.

Sette inn en vibrator til jord å holde føflekker fra mindre hagen senger. Vibratoren vil agitere jord, som kan skjule muldvarp tunneler. Føflekker vil unngå jord som vibrerer.

•Plant en omkrets rundt tunet består av castor bønner, marigolds, fritillaria eller muldvarp planter eller en kombinasjon av flere av slike anlegg. Føflekker liker ikke disse plantene og vil unngå krysset områder hvor de er plantet. Disse anleggene gir en svært effektiv barriere mot føflekker og problemer de har med seg.

•Collapse muldvarpene tunneler etter muldvarp problemet er eliminert. Muldvarp tunneler kan lett skjules med jord vibratorer, manuelt å fylle hullene med jord eller ved å plassere sprenglegemer i tunneler. Når tunneler skjules, fylle dem med jord. Innen et par uker, vil det være nesten umulig å fortelle at føflekker stadig angrepet verksted eller hagen.