Hvor å kvitte seg med menneskelige urin lukt

May 29

Lukten av urin kan enkelt lage fleste kvalm. Hvis du er pottetrening barnet eller arbeider med en developmentally forsinket person, kan du få det regelmessig. Du kan også få denne lukten på badet, spesielt hvis du har et hus fullt av unge gutter. Du vil sikkert være interessert i hvordan å kvitte seg med denne lukt.

Instruksjoner

Hvor å kvitte seg med menneskelige urin lukt

•Sørger rask. Den beste måten å bli kvitt lukten av urin er å rydde opp raskt, før den trenger eller soaks inn uansett overflaten skjer på. Hvis du er potty trening, må du sjekke barnet for ulykker regelmessig slik at de kan løses raskt. Hvis han har gjenta ulykker hele dagen, kan baby kluter ikke være nok til å fjerne lukten helt.

•Endre og vask barnet klær hvis den er dekket av urin. Umiddelbart fjerne våte klær og vask det i vaskemaskinen med vaskemiddel så snart som mulig. Hvis klær er gjennomvåt med urin i lengre tid, suge dem i vaskemaskinen med vaskemiddel før syklusen. Hvis du ikke har umiddelbar tilgang til en vaskemaskin, sett våte klær i en pose som kan være forseglet eller knyttet.

•Bathe barnet. Gi barnet et bad med såpe og vann hvis han hadde en ulykke og har vært vått i lengre tid.

•Fjern lukten fra sofaen eller teppe. Hvis barnet har en ulykke på gulvteppet eller couch, vil du suge den med et papirhåndkle så snart som mulig. Hell nok hydrogenperoksid på området skitnet til tilstrekkelig dekke. Hydrogenperoksid renser noen organiske stoffet. Nyt overflødig væske med et papirhåndkle. Du kan følge opp av sprøyting området med en lukt-eliminere spray som Febreze.

•Rengjør badet regelmessig. Bruk et toalett bolle renere som Lysol toalett bolle renere for å rengjøre innsiden av bollen minst en gang i uken. La den suge i ti minutter, og deretter bruke en skrubbe børste til å rengjøre innsiden av toalettet. Bruk en desinfiserende spray som Lysol spray setet av toalettet. Tørke den med et papirhåndkle. Tørke gulvet rundt toalettet to ganger i uken med en desinfiserende gulv renere.